reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie do końca mi przekręcała się czasami podczas zwykłego chodzenia, zdarzyło mi się to z 4 razy. Od razu będziesz wiedzieć, że to to. Nie da się wtedy chodzić, siedzieć ani stać wyprostowanym. Bardzo boli krzyż i kość ogonowa. Nie pomylisz tego no i nie działa nic przeciwbólowego.

Ja ponad rok starań a od września wizyty u ginekologa o z badaniami szalu tez nie ma, polazalam nu badania tarczycy, prolaktyny i progesteronu, te badania zrobilam we wlasnym zakresie nim poszlam do ginekologa. Innych badan mi nie zlecił tylko zrobił cytologia o teraz badam co miesiąc progesteron. Maz mial badanie nasienia. Ostatnio lekarz powiedzial ze nie widzi potrzeby robic drożności jajowodow. Zalecił inseminacje. A chodzę do lekarza prywatnie który ma klinikę którą zajmuje sie ginekologia , invitro itp.
Jakos malo u mnie tych badan porównując sie z wami tu na forum.

Nie jestem lekarzem wiec nie chce się mądrzyć, ale jaki sens ma robienie IUI skoro nie wiadomo czy jajowody są drożne ? to trochę takie leczenie na oślep.

Miałam sono Hsg w invimedzie. Zupełnie nie ma się czego bać badanie praktycznie nie boli przez chwile czułam taki rozpierający bol jakby skurcz ale nie boli bardziej niż pierwszy dzień miesiączki :)
Bo nie miałaś drażniącego kontrastu jaki dają przy hsg pod RTG, a przy sono masz taką specjalną sól o odpowiednim odczynie. Dlatego sono jest o wiele lepsze, niestety raczej ciężko na nfz.

reklama
Do góry