reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Powiem Wam że zakochałam się w tej małej :) mogłabym na nią patrzeć caly dzień i nosić caly czas :) tak mi rozweselila ten dzień, że można było zapomnieć na chwilę o własnych problemach :) dziś skończyła tydzień cioci laleczka mała <3
IMG_20191102_174720.jpg

reklama
Robilam rano. Negatyw niestety również . Temperatura jeszcze się trzyma wysoko i duzo mlecznego śluzu, podbrzusze i jajniki pobolewaja przez większość dnia, raz klujaco, raz tępo. No ale te negatywy dwa dni z rzędu sprowadzają mnie troche na ziemię, ze tamten pozytyw moze nic nie znaczyć. Na ten moment wolę się chyba już na nic nie nastawiać, bo cholera wie co to się zadzialo.

Zrobiłam tamten test w czwartek tylko dlatego ze godzinę wcześniej na zakupach jajnik mnie tak zaczął ciągnąć ze az nie mogłam normalnie chodzic tylko kuśtykalam i wydalo mi się to dziwne, no ale cóż.
A ile jestes po @ ?

Cześć dziewczyny :)
Właśnie w tym miesiącu obchodzę równe 3 lata, jak zaczęłam się starać o bobo...
szok jak to zleciało... kto by pomyślał- ze to tyle będzie trwało. :hmm: Okres spóźnił mi się 2 dni- trochę zdziwiłam się, bo przed ostatnie miesiące to @ jak w zegarku co 26 dni :sorry2:
Podchodzę do tematu luźniej, zaczęłam roczna szkole stylizacji paznokci, na forum coraz rzadziej. Nie myśle o tym cały czas i to jest chyba dobre podejście... oczywiście nie zaprzestaje starań, a może a nuż Nowy Rok przyniesie więcej szczęścia ;)

szok jak to zleciało... kto by pomyślał- ze to tyle będzie trwało. :hmm: Okres spóźnił mi się 2 dni- trochę zdziwiłam się, bo przed ostatnie miesiące to @ jak w zegarku co 26 dni :sorry2:
Podchodzę do tematu luźniej, zaczęłam roczna szkole stylizacji paznokci, na forum coraz rzadziej. Nie myśle o tym cały czas i to jest chyba dobre podejście... oczywiście nie zaprzestaje starań, a może a nuż Nowy Rok przyniesie więcej szczęścia ;)
Dobrze, że czymś się zajmujesz [emoji4]3lata to strasznie długo. Znalazłaś przyczynę niepowodzenia?

Oj przeleciało faktycznie. Ale kochana trójka to moja "szczęśliwa" liczba więc trzymam kciuki zeby ta moja szczesliwa sprawiła żeby Twój trzeci rok przyniosl happy end :)

Super ze znalazlas sobie zajęcie i pasję jednocześnie, takie oderwanie glowy od ciągłego myslenia o ciazy i staraniach na pewno pomoże Ci nawet dla takiego komfortu psychicznego :) no i przy tym nauczysz się czegoś fajnego o i rozwiniesz swoje perspektywy zawodowe ;) trzymam kciuki również za nowe cele tak samo jak trzymam za twoje dwie krechy.

reklama
Do góry