reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@doomi03 spokojnie, spokojnie, czasem więcej wypijemy na noc i test rano bledszy, różnie to bywa, silance-oszukance, nie przejmuj się, był pozytyw, baaardzo wcześnie jeśli chodzi o dzień cyklu, będzie ciemnieć! W poniedziałek sama się przekonasz. Ja mam ten test z krwi, więc w razie watpliwosci co do jasności kreski (oby jak najszybciej) będę sprawdzać jego działanie.

A dziś robiłaś?

Robilam rano. Negatyw niestety również . Temperatura jeszcze się trzyma wysoko i duzo mlecznego śluzu, podbrzusze i jajniki pobolewaja przez większość dnia, raz klujaco, raz tępo. No ale te negatywy dwa dni z rzędu sprowadzają mnie troche na ziemię, ze tamten pozytyw moze nic nie znaczyć. Na ten moment wolę się chyba już na nic nie nastawiać, bo cholera wie co to się zadzialo.

Zrobiłam tamten test w czwartek tylko dlatego ze godzinę wcześniej na zakupach jajnik mnie tak zaczął ciągnąć ze az nie mogłam normalnie chodzic tylko kuśtykalam i wydalo mi się to dziwne, no ale cóż.

@doomi03 spokojnie, spokojnie, czasem więcej wypijemy na noc i test rano bledszy, różnie to bywa, silance-oszukance, nie przejmuj się, był pozytyw, baaardzo wcześnie jeśli chodzi o dzień cyklu, będzie ciemnieć! W poniedziałek sama się przekonasz. Ja mam ten test z krwi, więc w razie watpliwosci co do jasności kreski (oby jak najszybciej) będę sprawdzać jego działanie.

Jutro beta wszystko mi powie (o ile wyniki beda tego samego dnia) . Bo sie uparlam ze pojadę do tego calodobowego labo.

Też jestem ciekawa działania tego domowego testu z krwi :) mam nadzieję ze szybko będziesz miala okazję go przetestowac ;)

Robilam rano. Negatyw niestety również . Temperatura jeszcze się trzyma wysoko i duzo mlecznego śluzu, podbrzusze i jajniki pobolewaja przez większość dnia, raz klujaco, raz tępo. No ale te negatywy dwa dni z rzędu sprowadzają mnie troche na ziemię, ze tamten pozytyw moze nic nie znaczyć. Na ten moment wolę się chyba już na nic nie nastawiać, bo cholera wie co to się zadzialo.

Zrobiłam tamten test w czwartek tylko dlatego ze godzinę wcześniej na zakupach jajnik mnie tak zaczął ciągnąć ze az nie mogłam normalnie chodzic tylko kuśtykalam i wydalo mi się to dziwne, no ale cóż.
Negatyw totalny czy jest cień? Faktycznie to dziwne mimo wszystko trzymam kciuki z całych sił!!!

reklama
Dzisiaj dzień spedzamy z taką młodą damą :) ❤️

IMG_20191102_153754.jpg

Do góry