starajaca2018
Fanka BB :)
Mam nadzieję że i mnie wysnisz szybko ;-)Wyśniłam ten moment! Autentycznie śniło mi się dzisiaj, że zobaczę Twoje dwie kreseczki! Gratulacje kochana! <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że i mnie wysnisz szybko ;-)Wyśniłam ten moment! Autentycznie śniło mi się dzisiaj, że zobaczę Twoje dwie kreseczki! Gratulacje kochana! <3
Ile cykli starań?No i mnie bo u nas też klapa i powoli już tracę jakiekolwiek nadzieję
15 już na spokojnie..Ile cykli starań?
A testy tej samej firmy ? 10ml najlepiej pokażą, bo mi 25 nie pokazywały na początku a w ciąży byłamDziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.
Będzie dobrze 3 mam kciukiKochana to w takim razie dziękuję Ci z ta magię i Twoje prorocze sny <3
Oby sie jeszcze tylko okazało ze bedzie wszystko dobrze i fasolka faktycznie tam jest
Oj to coś jak ja [emoji853]15 już na spokojnie..
A testy tej samej firmy ? 10ml najlepiej pokażą, bo mi 25 nie pokazywały na początku a w ciąży byłam