reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja dzis za to dostanę do głowy przez jajniki i podbrzusze, jak mnie raz tak mocno skręciło aż, to teraz przez caly wieczorem cholerne klucie bez przerwy , a przy najmniejszym wysiłku się nasila, zwariuje :/ ciekawe czy w ogóle zasne... I jak tu babo nie myśleć o sprawach staraniowo/babskich ja ten wredny organizm ciągle przypomina "to ja twoje jajniki i twoja macica, nie zapominaj ze tu jestesmy i jak co miesiąc lubimy robić sobie z ciebie żarciki" :baffled: :rolleyes2: :confused2:
hahaha do mnie też często tak przemawiają :D a mi od razu zapala się żarówka w głowie i myśl "oho może coś się dzieje?" :D

reklama
Różnie, czasem następnego dnia, a czasem po 5 dniach.
@IrenaX współczuję, wiem jak boli każdy stracony cykl, czy mąż badał nasienie?
Ja jakoś straciłam wenę do starań, martwię sie, że sobie potem nie poradzę z 2 maluchów.
Przeglądałam Gemini i wypatrzyłam taki test:
Zobacz załącznik 1030895
I chyba kupię, w porównaniu z cena no. Clear Blue nie jest taki drogi a odpada latanie do labu na betę.
Ooo to jakaś nowość dla mnie :rolleyes2: nie widziałam nigdy takiego testu :)tak rok temu badaliśmy, bardzi dobrze wyszły

reklama
Do góry