starajaca2018
Fanka BB :)
A który to tydzień?Dziękuję wszystko ok poza okropnymi zaparciami jakie się pojawiły i sennością. Dziwi mnie tylko, ze tak wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który to tydzień?Dziękuję wszystko ok poza okropnymi zaparciami jakie się pojawiły i sennością. Dziwi mnie tylko, ze tak wcześnie
Kalendarzyk mi liczy 4 tydzień 5 dni czyli jakby 5 tydz.A który to tydzień?
Ja od 6 tygodnia zaczelam wymiotować, wczesniej bylo jak na @ wiec zero objawów. Wszystkiego dobrego.Kalendarzyk mi liczy 4 tydzień 5 dni czyli jakby 5 tydz.
Przykro mi. Przyjdzie i na nas wreszcie pora, tylko nie możemy sie poddawać. Chociaż z cyklu na cykl jest ciężkoNo i przyszła wredota:/ także kolejny cykl rozpoczęty...
kiedy w koncu się uda...
No i przyszła wredota:/ także kolejny cykl rozpoczęty...
kiedy w koncu się uda...
Kalendarzyk mi liczy 4 tydzień 5 dni czyli jakby 5 tydz.
Różnie, czasem następnego dnia, a czasem po 5 dniach.Hej dziewczyny ile dni po odstawieniu duphaston przyszła wam @?
Dokładnie a jak się czujesz ?Czyli mamy praktycznie idento. Ja jutro zaczynam 6tc a ty jakoś za dwa dni [emoji3526]