reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
A no bałam bałam się przez to tsh ale ledwo co spadło i się udało [emoji846]
Ale super :) szkoda, ze u mnie nie jest tak łatwo :( cały czas jest taka malutka nadzieja, ze może kiedyś i mi się uda... do @ jeszcze tydzień, ale jakos tak nie czuje by coś miałobyc na rzeczy :/ eeeh ale najważniejsze, ze zaczęłam znowu do gina jeździć, to mnie podnosi na duchu:)
fajnie byłoby znowu zobaczyć te 2 kreseczki, ale już ze szczęśliwym zakończeniem ❤️

Hej. Ja na czwartek mam wizytę u ginekologa, ciekawe co mi powie na mój ciekawy przypadek. W ogóle moja twarz okropnie wygląda, pełno pryszczy, coś jak wysypka też... Dzisiaj 78dc bo nie zaznaczyłam miesiączki bo to były same plamienia. Muszę wrócić do kwasu foliowego bo w ogóle nie biorę...

Ale super :) szkoda, ze u mnie nie jest tak łatwo :( cały czas jest taka malutka nadzieja, ze może kiedyś i mi się uda... do @ jeszcze tydzień, ale jakos tak nie czuje by coś miałobyc na rzeczy :/ eeeh ale najważniejsze, ze zaczęłam znowu do gina jeździć, to mnie podnosi na duchu:)
fajnie byłoby znowu zobaczyć te 2 kreseczki, ale już ze szczęśliwym zakończeniem ❤
Co Cię zmotywowało do rezygnacji z gina? Nie był dobry w swoim fachu?
Hej. Ja na czwartek mam wizytę u ginekologa, ciekawe co mi powie na mój ciekawy przypadek. W ogóle moja twarz okropnie wygląda, pełno pryszczy, coś jak wysypka też... Dzisiaj 78dc bo nie zaznaczyłam miesiączki bo to były same plamienia. Muszę wrócić do kwasu foliowego bo w ogóle nie biorę...
Kwas foliowy warto brać regularnie, rzeczywiście. Chyba nie zaszkodzi, a może zdecydowanie pomóc :) Mi Myofolic trochę pomógł na LH.
P.S. Ja mam takie mini-wysypki od podjadania, ale nie wiem, czy to Twój przypadek.

reklama
Co Cię zmotywowało do rezygnacji z gina? Nie był dobry w swoim fachu?

Kwas foliowy warto brać regularnie, rzeczywiście. Chyba nie zaszkodzi, a może zdecydowanie pomóc :) Mi Myofolic trochę pomógł na LH.
P.S. Ja mam takie mini-wysypki od podjadania, ale nie wiem, czy to Twój przypadek.
Wiesz co ja nie brałam kwasu bo chciałam odciac się całkiem od starań bo my się nie staramy naturalnie że względu na mój nieprawidłowy kariotyp ale będę musiała na nowo brać witaminy, a dokładnie mio inozytol bo może to też mi w jakiś sposób pomoże. Dodatkowo miałam od nowego cyklu wrócić do eurhyroxu ale nie wiem czy mam nowy cykl czy nie... A co do podjadania to u mnie odpada bo nie podjadam, nie jem przekąsek typu chipsy czy coś z czekoladą. Jak zaczęłam brać progesterone besins to trądzik się nasilil i cera się pogorszyła. No i w sumie 17 września zobaczyłam test który był niby pozytywny, taki blady ale potem dostałam plamien więc wątpię by to była ciąża tym bardziej, że my już tylko się kochamy z prezerwatywą. A test zrobiłam żeby go wykorzystać żeby mi nie leżał bo go dostałam za darmo w zamian za to, że elektroniczne mi fałszywie dodatnie wyniki pokazywały (beta negatywna). :D

Do góry