reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@martoosia04 kochana wywołuje Cię bo właśnie mnie naszło zastanowienie czy Ty jakoś nie rodzisz przypadkiem na dniach?

Kochanie, za 3 dni mam tp ;) ale niestety póki co się nie zapowiada. Dziś zrobiłam rundkę po oknach, wyprałam firanki i zasłony i nic :/ kilka skurczy i cisza :/ wieczorem musimy zaliczyć jakiś spacer jeszcze z M.
Seksy nawet nie działają a specjalnie były takie ostrzejsze.... :/ Tośka jest uparta i tyle.

Kochanie, za 3 dni mam tp ;) ale niestety póki co się nie zapowiada. Dziś zrobiłam rundkę po oknach, wyprałam firanki i zasłony i nic :/ kilka skurczy i cisza :/ wieczorem musimy zaliczyć jakiś spacer jeszcze z M.
Seksy nawet nie działają a specjalnie były takie ostrzejsze.... :/ Tośka jest uparta i tyle.

Aa widzisz to przeczucie mnie nie zmylilo :)
Oj no to faktycznie uparciuch :p dobrze jej w brzuchu, nie chce się wychodzić ;)
Trzymam kciuki, żeby jednak zmieniła zdanie i niebawem coś ruszyło do przodu :) a potem za szybki i bezproblemowy poród :) i chwal się nam tu też potem od razu :)

Właśnie przyszedł mi wynik progesteronu.
Screenshot_20190826_190324.jpeg

Dziewczyny, zrobiłam dziś test i sama nie wiem czy dostrzegam tam jakis cień cienia cienia czy mam tylko urojenia. Ciężko go dostrzec okiem i ciężko mi go złapać na zdjęciu. Nigdy na testach nie miałam nawet takiej smużki cienia, ale z drugiej strony może to zupełnie nic nie oznaczać, albo po prostu wydaje mi się że coś widzę. Wstawiam zdjęcie (jedno czarno białe bo wydaje mi się że tam bardziej może widać to o co mi chodzi), ale nie wiem czy dostrzeżecie w ogóle to co ja.

Tak czy siak pozostaje mi czekać czy przyjdzie @ (dziś termin), w drodze do domu dokupie najwyżej testy i jak nie przyjdzie to w środę powtórzę.
Coś widać ❤️ 3mam kciuki❤️

reklama
Do góry