irminka1231
Fanka BB :)
Przykro mi i trzymam kciuki za ten nowy cykl.A ja witam w 1dc ;-) trudno zaczynam cykl staran nr 6
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi i trzymam kciuki za ten nowy cykl.A ja witam w 1dc ;-) trudno zaczynam cykl staran nr 6
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jest starszy ode mnie o 9 lat.Dzień Dobry, u mnie dziś 17 dc, drugi dzień duphastanu
zamówiłam wczoraj testy owu i w pakiecie ciążowe myślę nad zakupem inofemu
Migdalove ile narzeczony jest starszy od Ciebie?
Za moment zmienię.@Migdalove proszę o zmianę w tabelce następna @ 28.04 cykl starań 5. Niestety nie mogę zmienić sama bo strona pokrywa się reklamą której nie mogę wyłączyć. ...
Mój też starszy ode mnie 9 latJest starszy ode mnie o 9 lat.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Moj tez starszy ale o 10 przebilam was he heMój też starszy ode mnie 9 lat
Ja się znowu zastanawiam czy może być owu bez sluzu a jak tak to czy wtedy może się udać
Dziewczyny, inofem pijecie cały cykl czy tylko do owulacji?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
A oprócz tego przyjmowalas dodatkowo foliany?Ja piłam dwie saszetki dziennie cały cykl. Tak mi ginekolog kazała.
A oprócz tego przyjmowalas dodatkowo foliany?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom