reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Miałam się nie "chwalić" tym co dzisiaj zrobiłam i co wynikło ale czuję potrzebę i wierzę w waszą moc kciukasków. :)
Otóż w momencie spadku mojej cierpliwości wychodząc do pracy wrzuciłam sobie do torby test, zrobiłam go w pracy. I co? Nawet widoczny cień mi wyszedł. Trzymajcie kochane moje kciuki, żeby w niedzielę była ciemniejsza kreseczka, w poniedziałek niech beta będzie pozytywna no i żebym w końcu zaszła w ciążę z happy endem.
To chwila na którą najbardziej tu czekam!!
Wpadlam do was staraczek rok temu w maju.. Ja juz mam pociechę ktora jutro konczy 2 miesiace.
Ale caly czas wam kibicuje... Tobie Gosiu, @IrenaX, @doomi03 itd i wszystkim nowym staraczkom ktore dołączyły do wątku a których nie mialam okazji poznać!

A to nasz 6.5kg Filipek :) w dniu swojego Chrztu :)

Załączniki

• IMG_20190626_093159.jpg
    IMG_20190626_093159.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 91
Ej nie tak agresywnie. Może zle to ujelam. Chodzi mi o to, że wieloletni problem z tym, że ciągle mam plamienia sprawia, że cały czas się tym stresuje. Jak idziesz do łóżka z myślą czy nie zaczniesz znów krwawić w trakcie albo po to jak się wyluzować? Ja nawet jak się nie starałam to miałam ciągle stresa.... Przytulam się dla przyjemności. Tylko napady depresji że jest z tobą coś nie tak nie pozwalają się wyluzować :( o to mi chodziło..... :(
Nie jestem agresywna. Po prostu zrozumiałam tak twój post. Ale teraz już napisałaś jaśniej.
To nie jest normalne takie plamienie. Przeciez to żyć się nie da. Na cały miesiąc nie plamic tylko 7 dni to przecież jest jakaś masakra.

Trzymam mocno mocno [emoji8] cierpliwość w końcu musi być wynagrodzona [emoji3526] A w zasadzie pochwalę się Wam i powiem, że trzymam mocno razem z Łucją[emoji16]dziś lekarz potwierdzil płeć [emoji2]
Moooje gratulacje :) to czekamy niecierpliwie na córeczkę. Wpadaj na watek staraczek ktorym sie udalo. Tam sa tez dziewczyny stad w ciazy bądź te co juz urodzily zawsze mozna dzielic siw swoim szczęściem :)

reklama
Zakręciłoby mnie już robienie innych testów, jutro robię ten sam, ostatni z resztą. Potem już tylko beta. :) Ale dziękuję za polecenie kochana! <3
ja śledzę watek i czekam na super wiesci. tylko diagnostyka ma jakis problem z wynikami online od kilku dni. duzo nie braklo a crp malego przed szczepieniem bym miala niewiadome a do punktu nie bylo kiedy podjechac.

Do góry