reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
To chwila na którą najbardziej tu czekam!!
Wpadlam do was staraczek rok temu w maju.. Ja juz mam pociechę ktora jutro konczy 2 miesiace.
Ale caly czas wam kibicuje... Tobie Gosiu, @IrenaX, @doomi03 itd i wszystkim nowym staraczkom ktore dołączyły do wątku a których nie mialam okazji poznać!

A to nasz 6.5kg Filipek :) w dniu swojego Chrztu :)

Mały przystojniak :) cudowny ❤

Dziękuję kochana za dobre słowa :) mam nadzieje że my wszystkie również "za jakiś czas" będziemy mogły pochwalić się swoimi pociechami :)

Malinka, a jak tam córa, pomaga dużo przy małym jako starsza siostra :) ?

reklama
Spoko :) ok, bez zgrzytów. Niech tu będzie miło :) po to o tym gadamy by nam było lżej i by sobie doradzac. Po prostu jak przez to że masz okres lub plamienia na każdej imprezie, na każdych wakacjach, w każdych ważnych dla ciebie chwilach nawet na własnym ślubie, to zaczynasz mieć do siebie obrzydzenie i do swojego pieprzonego organizmu!!! :( Chyba muszę się wyłączyć z forum na jakiś czas bo mnie ponosi.... Ostatnio znów mam doła z tego powodu.
Musisz kochana poszukać dobrego specjalisty który pomoże ci jeśli chodzi o te plamienia. Bo to nie jest normalne, nie możesz tyle się męczyć.

Spoko :) ok, bez zgrzytów. Niech tu będzie miło :) po to o tym gadamy by nam było lżej i by sobie doradzac. Po prostu jak przez to że masz okres lub plamienia na każdej imprezie, na każdych wakacjach, w każdych ważnych dla ciebie chwilach nawet na własnym ślubie, to zaczynasz mieć do siebie obrzydzenie i do swojego pieprzonego organizmu!!! :( Chyba muszę się wyłączyć z forum na jakiś czas bo mnie ponosi.... Ostatnio znów mam doła z tego powodu.
Jeżeli chodzi o plamienia to nie mam pojęcia co ci napisać. Nigdy nie miałam plamien. Ale domyślam się że to jest dla Ciebie uciążliwe. Pewnie dla mnie by też było. Wiem że to jest nie normalne coś musi być nie tak że non stop plamisz

Mały przystojniak :) cudowny ❤

Dziękuję kochana za dobre słowa :) mam nadzieje że my wszystkie również "za jakiś czas" będziemy mogły pochwalić się swoimi pociechami :)

Malinka, a jak tam córa, pomaga dużo przy małym jako starsza siostra :) ?
trzesie sie do pomocy :) ogolnie zostawac i przypilnowac mi go srednio chce.. robi to ale narzeka bo ona w tym czasie wiele waznych spraw ma:p ale jak odciagam mleko to go karmi i pampersy z siusiu z drobna pomoca przebiera :p

IMG_20190625_201144.jpg

reklama
Do góry