reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@KiedyPytam kochana jeśli masz problemy z seksem, tzn ciężko Ci wyluzować itp polecam Ci ksiażkę Ona ma siłę, wyślę Ci link do Ebooka ode mnie. Bardzo wartościowa książka w kontekscie seksu. :)

reklama
Gosia, przypominam Ci moje pierwsze 2 kreski, mówiłam że Twoje mega podobne :D A ludzie niech sobie gadają ;)
20180830_091737.jpeg

Edit: chyba coś się zepsuło [emoji1787][emoji1787][emoji2358]

Gosia, przypominam Ci moje pierwsze 2 kreski, mówiłam że Twoje mega podobne :D A ludzie niech sobie gadają ;) Zobacz załącznik 991780

Edit: chyba coś się zepsuło [emoji1787][emoji1787][emoji2358]
Ja tam nie przejmuje się, że gadają. Po prostu rozbawiło mnie to, jacy ludzie są u nas na wsi. :D

EDIT: raczej tak. :D myślałam, że to u mnie na tel coś się porąbało. :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane wczoraj rozmawiałam przez tel z lekarzem w sprawie tego problemu ze dwa dni po okresie pojawiło się krwawienie. Mówi że to absolutnie niemożliwe że to owulacja bo pęcherzyk dopiero wzrastal w środę. Mam wziąc dwa dni hemorigen i w niedzielę lub poniedziałek dzwonić czy ustało. I że czasami kobiety tak mają że plamią przed owulacją.... Jak ja słyszę że kobiety tak mają to mnie szlak jasny trafia. To pytam Was kobiety.... Miałyście tak? :( Myślę że ten cykl już poszedł w zapomnienie..... Przytulamy się ale to moje przytulanie przy tych problemach czasami jest już takie beznadziejne... :( Z jednej strony denerwuje się bo te plamienia, z drugiej wiem że nic z tego nie wyjdzie :(
Szczerze to przeczytałam tysiące wątków na różnych forum i nigdy nie widziałam aby takie plamienia jak ty masz było normalne

reklama
Nie jestem agresywna. Po prostu zrozumiałam tak twój post. Ale teraz już napisałaś jaśniej.
To nie jest normalne takie plamienie. Przeciez to żyć się nie da. Na cały miesiąc nie plamic tylko 7 dni to przecież jest jakaś masakra.
Spoko :) ok, bez zgrzytów. Niech tu będzie miło :) po to o tym gadamy by nam było lżej i by sobie doradzac. Po prostu jak przez to że masz okres lub plamienia na każdej imprezie, na każdych wakacjach, w każdych ważnych dla ciebie chwilach nawet na własnym ślubie, to zaczynasz mieć do siebie obrzydzenie i do swojego pieprzonego organizmu!!! :( Chyba muszę się wyłączyć z forum na jakiś czas bo mnie ponosi.... Ostatnio znów mam doła z tego powodu.

Do góry