reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@ElizaR czy Ty już urodziłaś? [emoji173]
Co tam u Was dziewczyny, jak Wasze maluszki? [emoji173] @Maliina @piorunem, @Dagaa11, @raz_dwa_trzy, @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry (tyle zapamiętałam :p)

Co u oczekujących mamusiek @Alexa1905,@paulina1994, @Ann89 i u reszty dziewcząt - nie sposób Was wszystkie zapamiętać :-D:wink:

Ciekawe jak tam @Malaga00...
Hej!
Miło, że pytasz [emoji3526]
Tak, już urodziłam. 1 czerwca o godz. 0:10 przyszedł na świat nasz syn Czesław [emoji3531] ważył 2380g, mierzył 54cm. Dostał 10 pkt w skali Apgar [emoji846]
Poród przedwczesny (36 tydzień), nieplanowane CC, ale wszystko dla dobra malucha. Teraz mamy się na prawdę świetnie i co raz bardziej się kochamy [emoji3059]

Pozdrawiamy wszystkie staraczki [emoji8][emoji8]
received_2116441448648902.jpeg

reklama
Witam się w ten ponoć najcieplejszy dzień w tym tygodniu. ;)
Mnie od kilku dni męczą mdłości, senność okrutna, nie mogę dobrze się wyspać. Mdłości to typowo na @ u mnie, więc czekam na małpę. ;)
Z Malaga00 mam cały czas kontakt. Zapytam się jej co tu mogę wam napisać, bo nie chcę jej prywatności naruszać. :)

Witam się w ten ponoć najcieplejszy dzień w tym tygodniu. ;)
Mnie od kilku dni męczą mdłości, senność okrutna, nie mogę dobrze się wyspać. Mdłości to typowo na @ u mnie, więc czekam na małpę. ;)
Z Malaga00 mam cały czas kontakt. Zapytam się jej co tu mogę wam napisać, bo nie chcę jej prywatności naruszać. :)

może to nie na @ ...

O właśnie tak pomyślałam, że powiem Wam jaką książkę akurat czytam. Uważam, że każda kobieta powinna tą książkę przeczytać. Jest to książka edukatorki seksualnej Emily Nagoski pt. "Ona Ma Siłę".
Nie ważne czy uważacie, że z Wami wszystko ok i nie potrzebujecie czegoś takiego czytać to i tak mówię serio - warto ją przeczytać. :) Ja co prawda nie mam książki fizycznej, mam ebooka, więc jakby któraś z Was chciała przeczytać ale z jakiś powodów nie mogła jej kupić to piszcie do mnie - "pożyczę" wam ebooka. :) Jest w formacie PDF więc na telefonie też można poczytać. :) I tak kupię ją w formie fizycznej, bo jeśli będę miała córkę czy kiedyś wnuczki, będę tą książkę udostępniać. :D
990454

990456

reklama
O właśnie tak pomyślałam, że powiem Wam jaką książkę akurat czytam. Uważam, że każda kobieta powinna tą książkę przeczytać. Jest to książka edukatorki seksualnej Emily Nagoski pt. "Ona Ma Siłę".
Nie ważne czy uważacie, że z Wami wszystko ok i nie potrzebujecie czegoś takiego czytać to i tak mówię serio - warto ją przeczytać. :) Ja co prawda nie mam książki fizycznej, mam ebooka, więc jakby któraś z Was chciała przeczytać ale z jakiś powodów nie mogła jej kupić to piszcie do mnie - "pożyczę" wam ebooka. :) Jest w formacie PDF więc na telefonie też można poczytać. :) I tak kupię ją w formie fizycznej, bo jeśli będę miała córkę czy kiedyś wnuczki, będę tą książkę udostępniać. :D
Zobacz załącznik 990454
Zobacz załącznik 990456

Gosia to skoro tak zachwalasz, to chyba skuszę się poczytać. Akurat też mam e-booka to jakbyś mogła mi podesłać (wyśle Ci w prywatnej swojego maila... no chyba ze da się wysłać przez facebooka ?)

Do góry