reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Co tam dziewczyny ? Jak Wam mija sobota?

Ja to dzisiaj bym cały czas spała :/ rano nie mogłam się wybudzic i zwlec z łóżka, a po zakupach i obiadzie jak nigdy zrobilam sobie kilkugodzinna drzemkę (normalnie nigdy nie sypiam w ciągu dnia, nie jestem typem drzemkowicza :p ) i chyba zaraz dalej pójdę już spać sama siebie nie poznaję dzisiaj o_O

reklama
Co tam dziewczyny ? Jak Wam mija sobota?

Ja to dzisiaj bym cały czas spała :/ rano nie mogłam się wybudzic i zwlec z łóżka, a po zakupach i obiadzie jak nigdy zrobilam sobie kilkugodzinna drzemkę (normalnie nigdy nie sypiam w ciągu dnia, nie jestem typem drzemkowicza :p ) i chyba zaraz dalej pójdę już spać sama siebie nie poznaję dzisiaj o_O
Do mnie wczoraj wrócił w końcu mąż. ;) Więc dzień był dosyć intensywny. ;) A dzisiaj póki co leniwa niedziela, wypijemy kawkę i zabieramy się za cekolowanie ścian. :)

Hej dziewczyny ☺️
Moge sie przyłączyć do was? Zawsze w grupie raźniej obecnie z mezem staramy sie o 2 dziecko od poczarku roku, 5 cykl staran za nami i niestety nieudane, chociaż myslalam ze sie udalo dlatego, ze na początku mialam plamienie ale @ przyszla jak zwykle.
A tak pozatym mam juz córeczkę w tym tygodniu kończy 2 latka ☺️ przyda sie jej rodzeństwo
☺️☺️

No to super, że w końcu razem :)
Właśnie miałam pytać jak tam Wasz remont idzie, na czym stanelo :)
Wiesz co, na razie mamy gotową podłogę by położyć panele ale ze względu na ogarnianie ścian cekolem na razie nie kładziemy paneli. Mąż dzisiaj chce wszystkie ściany wycekolowac i jak to wyschnie to być może położymy panele. Ogólnie mieliśmy od razu malować ale brakuje nam kasy. W Niemczech trafili na oszusta i nie wypłacił im pieniędzy nawet na przyjazd do Polski, nawet mojego męża wyśmiał, że za 100€ nie wróci z Ulm do Polski no i się zdziwił. Na szczęście mógł przyjechać z chłopakami do Polski, namówił ich bo serio nie ma co tam siedzieć, no a jakby nie z nimi to autobus Sindbad jest za 77€ prosto z Ulm do Malborka. Niby ma na konto wysłać pieniądze ale zobaczymy... Ogólnie masakra. Mój jutro pojedzie do byłej pracy poprosić czy może wrócić bo już nie chce innej pracy szukać, tam już ma sprawdzona tylko czy szef się zgodzi...

Hej dziewczyny ☺
Moge sie przyłączyć do was? Zawsze w grupie raźniej obecnie z mezem staramy sie o 2 dziecko od poczarku roku, 5 cykl staran za nami i niestety nieudane, chociaż myslalam ze sie udalo dlatego, ze na początku mialam plamienie ale @ przyszla jak zwykle.
A tak pozatym mam juz córeczkę w tym tygodniu kończy 2 latka ☺ przyda sie jej rodzeństwo
☺☺
Hej! Rozgosc się u nas kochana, oby szybko się wam udało! :)

Będę robic juz badania, narazie tsh ft3 ft4 przeciwciała toxo i cvm zobaczymy co bedzie po wizycie,
Po ostatniej pęcherzyk 21mm endometrium 9.3 ale no nic z tego [emoji17]
Z jednej strony jest jakis pozytyw bo kolejny intensywny cykl sie szykuje [emoji16][emoji16]

Kurde dziewczyny dziś 24 dc temperatura nie spadła a poszłam teraz do łazienki a tam parę czerwonych kropek [emoji3525] trochę za wcześnie na @ ale kto wie [emoji3525] ovufriend pokazuje @ na wtorek a patrząc na poprzednie powinna być w sobotę dopiero
Screenshot_20190609-131152.jpeg

Kurde dziewczyny dziś 24 dc temperatura nie spadła a poszłam teraz do łazienki a tam parę czerwonych kropek [emoji3525] trochę za wcześnie na @ ale kto wie [emoji3525] ovufriend pokazuje @ na wtorek a patrząc na poprzednie powinna być w sobotę dopiero Zobacz załącznik 983475
Ale krew taka zywo czerwona? Ze skrzepami? To moze byc @ ale jak nie wyglada to moze byc tez plamienie implantacyjne [emoji3526] narazie sie nie podlamuj skoro temperatura nie spada [emoji846] moze to byc dobry znak, ja w ciąży mialam plamienia przez tydzień mniej wiecej w terminie okresu

reklama
Narazie tylko parę kropel na bieliźnie delikatnie czerwonych.
Ale krew taka zywo czerwona? Ze skrzepami? To moze byc @ ale jak nie wyglada to moze byc tez plamienie implantacyjne [emoji3526] narazie sie nie podlamuj skoro temperatura nie spada [emoji846] moze to byc dobry znak, ja w ciąży mialam plamienia przez tydzień mniej wiecej w terminie okresu

Do góry