reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
U mnie 35 dc @ nadal brak, podbrzusze boli jak na @ cały czas mam wrażenie że już jest, piersi bolą trochę mniej ale sutki tak samo wrażliwe, zawsze po przebudzeniu lekkie mdłości które szybko mijają i dzisiaj tak dziwnie się czuję trzęsą mi się ręce i taki strach jakby w środku czuję.... badalam szyjkę jednego dnia wydaje mi się że jest nisko i miękka a innego ze twarda i nisko albo twarda i wysoko i chyba cały czas otwarta. .... temperaturę o 5 rano od dwóch tygodni 36,3 a o 8 36,7.... aż boję się testować. ......

Jeśli mierzysz temperaturę to o jednej godzinie, bo to normalne że jest taka różnica między 5 a 8. Testuj, trzymam kciuki:)

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez dzis pojechala na bete wyniki popołudniu.dzis 14dpo temp 37.test mega pozytywny.ale boje sie ciazy biochemicznej.urodziny córci mega udane.kurcze to juz 13 lat.trzymam kciuki za was wszystkie.
Jak test mocno pozytywny to i beta będzie piękna [emoji7][emoji7]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Hej!
To może i ja się wypowiem :)
W szczęśliwym cyklu brałam:
- inofem, 1 saszetke dziennie do owulacji.
- koenzym q10, 1 tabletkę dziennie do owulacji.
- acard, 1 tabletkę dziennie przez cały cykl, podczas @ również, aż do pozytywnej bety.
- Aromek, 1 tabletkę od 2 do 6d.c.
- kwas foliowy cały czas 1 tabletkę.
- Duphaston, 2 x 1 od 16d.c (owulacja 14 d.c) cały czas.
- przez dwa dni przed owulacją i dwa dni po - plaster świeżego ananasa dziennie.
- przez dwa dni przed owulacją - koktajl z banana, kiwi i łyżeczki nasion chia.

Cykl zakończony ciąża :)

Wszystkim Wam życzę tego samego!!! :*

U mnie 35 dc @ nadal brak, podbrzusze boli jak na @ cały czas mam wrażenie że już jest, piersi bolą trochę mniej ale sutki tak samo wrażliwe, zawsze po przebudzeniu lekkie mdłości które szybko mijają i dzisiaj tak dziwnie się czuję trzęsą mi się ręce i taki strach jakby w środku czuję.... badalam szyjkę jednego dnia wydaje mi się że jest nisko i miękka a innego ze twarda i nisko albo twarda i wysoko i chyba cały czas otwarta. .... temperaturę o 5 rano od dwóch tygodni 36,3 a o 8 36,7.... aż boję się testować. ......
Magda, zrób test to już długo. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Podziwiam Cie ja bym nie wytrzymała :-)

Testuj [emoji1] ja bym umarla z niewiedzy hehhe

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ktorym sie udalo..
Jak z Waszym samopoczuciem? Mi od ponad tygodnoa głowe rozsadza :-( nie moge sobie z tym poradzic a przeciez córka sama soba soe nie zajmie i mieszkanie (obiad,sprzatanie) samo sie nie ogarnie..

reklama
Dziewczyny ktorym sie udalo..
Jak z Waszym samopoczuciem? Mi od ponad tygodnoa głowe rozsadza :-( nie moge sobie z tym poradzic a przeciez córka sama soba soe nie zajmie i mieszkanie (obiad,sprzatanie) samo sie nie ogarnie..
No mnie głowa nie boli ale mdli i ten dziwny posmak w ustach oraz sennosc przez caly dzień.moja siostre do 18 tygodnia bardzo glowa bolala.pozniej ani razu.widac co ciaza to inna jest.

Do góry