reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@MisiaJasia ja sobie ściągnelam ta aplikacje. Też wpisujesz temp wszelkie objawy jakie wyniki testów koedy były Przytulanki.
20190529_083015.jpeg

reklama
A ściągnęła ją sobie jakos w zeszłym roku, ale z racji że mieliśmy wstrzymane starania to nie uzupelnialam jej tak zawsze systematycznie. Od tego miesiąca wróciłam do niej dopiero na nowo
Aha ja ja ściągnelam dwa dni temu ale dane wprowadziłam z całego maja.

Mam nadzieję że nie będzie mi już potrzebna i minimum za 7 dni okaże się że jestem w ciąży.

Ale jeśli nie to od nowego cyklu będę testować testami owu mierzyć temp zażywać castagnusa i 18 czerwca muszę pogadać z gin na temat jakiś leków na uregulowanie cykli.

Cześć,
Postanowiłam dołączyć do was -Staraczek:)
Staramy się około pół roku narazie bez skutku. Moim problemem są plamienia około 7 dni po owulacji - trwają do samego okresu. Badania wszystkie w normie, owulacja jest... jeśli nie uda się zajść w ciąże w najbliższych miesiącach ginekolog zasugerowała histeroskopii,żeby zobaczyć czy nie ma żadnych zrostów lub polipów. Czy któraś z was może tez miała podobny problem?
Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki :)

Cześć,
Staramy się około pół roku narazie bez skutku. Moim problemem są plamienia około 7 dni po owulacji - trwają do samego okresu. Badania wszystkie w normie, owulacja jest... jeśli nie uda się zajść w ciąże w najbliższych miesiącach ginekolog zasugerowała histeroskopii,żeby zobaczyć czy nie ma żadnych zrostów lub polipów. Czy któraś z was może tez miała podobny problem?
Te plamienia są trochę nie normalne.

Badalas prolaktyne i progesteron? Gin powinien szukać przyczyny tak długich plamien w środku cyklu.

Cześć,
Cześć.. Ja mam podobnie. Plamię 3-5dni przed @ . Lekarze na razie uważają że taka moja natura ale ja wiem że coś jest nie tak :/ za niedługo umawiam się do nowego lekarza. Progesteron robiłaś?

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Otrzymałam wyniki w końcu od Endo.
Zaniepokoil mnie wynik LH u mnie wynosi w 33dc 2.44( powinno się robić od 2-5 dnia cyklu ale zrobił mi w 33dc) A normy są od 0.10-0.41 U/l Endo powiedział że to wyników hormonalnych nie ma się co czepiać ale wyszła u mnie IO

Do góry