młoda1994
Fanka BB :)
@MisiaJasia ja sobie ściągnelam ta aplikacje. Też wpisujesz temp wszelkie objawy jakie wyniki testów koedy były Przytulanki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@MisiaJasia ja sobie ściągnelam ta aplikacje. Też wpisujesz temp wszelkie objawy jakie wyniki testów koedy były Przytulanki. Zobacz załącznik 978750
To super. A długo masz już ta aplikacje ovu view?Też korzystam z Ovu View i dodatkowo Flo i LadyTimer
To super. A długo masz już ta aplikacje ovu view?
Aha ja ja ściągnelam dwa dni temu ale dane wprowadziłam z całego maja.A ściągnęła ją sobie jakos w zeszłym roku, ale z racji że mieliśmy wstrzymane starania to nie uzupelnialam jej tak zawsze systematycznie. Od tego miesiąca wróciłam do niej dopiero na nowo
Te plamienia są trochę nie normalne.Cześć,
Postanowiłam dołączyć do was -Staraczek
Staramy się około pół roku narazie bez skutku. Moim problemem są plamienia około 7 dni po owulacji - trwają do samego okresu. Badania wszystkie w normie, owulacja jest... jeśli nie uda się zajść w ciąże w najbliższych miesiącach ginekolog zasugerowała histeroskopii,żeby zobaczyć czy nie ma żadnych zrostów lub polipów. Czy któraś z was może tez miała podobny problem?
Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki
Cześć.. Ja mam podobnie. Plamię 3-5dni przed @ . Lekarze na razie uważają że taka moja natura ale ja wiem że coś jest nie tak :/ za niedługo umawiam się do nowego lekarza. Progesteron robiłaś?Cześć,
Postanowiłam dołączyć do was -Staraczek
Staramy się około pół roku narazie bez skutku. Moim problemem są plamienia około 7 dni po owulacji - trwają do samego okresu. Badania wszystkie w normie, owulacja jest... jeśli nie uda się zajść w ciąże w najbliższych miesiącach ginekolog zasugerowała histeroskopii,żeby zobaczyć czy nie ma żadnych zrostów lub polipów. Czy któraś z was może tez miała podobny problem?
Pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki