reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie, nie mam. Chcę jeszcze w 21dc zrobić progesteron bo ostatnio plamiłam 5dni przed @ i wtedy się umówię do nowego lekarza
A ok to zrób jeszcze progesteron. Bo on głównie odpowiada za plamienia przed @ po @ I w środku cyklu.

Ja nie znam jeszcze wyników ale ja nie mam problemów z plamieniami ale to też nie świadczy o tym że mój progesteron jest w normie.

A ok to zrób jeszcze progesteron. Bo on głównie odpowiada za plamienia przed @ po @ I w środku cyklu.

Ja nie znam jeszcze wyników ale ja nie mam problemów z plamieniami ale to też nie świadczy o tym że mój progesteron jest w normie.
dzięki za podpowiedź dziewczyny!

Ale nie załamuj się ja miałam w gorszym stanie prolaktyne. Testosteron w porządku A estradiol nie pamiętam.
Nie załamuję się :) Załamię się jak lekarz powie, że wszystko "OK i w normie" czekać na cud natury.... :D
tak usłyszałam na temat progesteronu który wynosił 9,22 ng/ML

Progesteron 9.22 to mi się wydaje że jest niski czy się mylę?

Szkoda że w tych czasach jest trudno o lekarza z powołania
Nie załamuję się :) Załamię się jak lekarz powie, że wszystko "OK i w normie" czekać na cud natury.... :D
tak usłyszałam na temat progesteronu który wynosił 9,22 ng/ML

To w takim razie powinnaś zażywać progesteron i żaden ci nie przepisał?

Zbadaj ten progesteron i jeśli znowu wyjdzie poniżej 10 to maltretuj Endo lub gin o progesteron.

To w takim razie powinnaś zażywać progesteron i żaden ci nie przepisał?

Zbadaj ten progesteron i jeśli znowu wyjdzie poniżej 10 to maltretuj Endo lub gin o progesteron.
Byłam raz z tymi wynikami u gin i powiedziała, że wszystko jest ok dopiero później wkleiłam wyniki na forum i od dziewczyn dowiedziałam się, że jest niski. Niestety niby chodzę prywatnie ale już 2 lekarzy mnie olewa i dosłownie WSZYSTKIE wyniki robię sama bo każdy każe czekać na cud natury, a plamienia przed @ zrzucają na to że taka moja uroda.... Teraz po badaniu progesteronu umówię się już znów do nowego lekarza który też jest endokrynologiem.

reklama
Byłam raz z tymi wynikami u gin i powiedziała, że wszystko jest ok dopiero później wkleiłam wyniki na forum i od dziewczyn dowiedziałam się, że jest niski. Niestety niby chodzę prywatnie ale już 2 lekarzy mnie olewa i dosłownie WSZYSTKIE wyniki robię sama bo każdy każe czekać na cud natury, a plamienia przed @ zrzucają na to że taka moja uroda.... Teraz po badaniu progesteronu umówię się już znów do nowego lekarza który też jest endokrynologiem.
To Ty masz to samo co ja. Tylko u mnie zganiaja nie zachodzenia w ciążę przez moja wagę.

Życzę Ci abyś znalazła w końcu lekarza który się porządnie Tobą zajmie.

Ja jadę 18 czerwca do Polaka gin i mam nadzieję że on się mną porządnie zajmie.

Mojego m już umówiłam na wizytę do urologa 4 czerwca ma badanie krwi 20 czerwca rozmowę i pewnie otrzyma skierowanie na badanie nasienia.

Do góry