reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie, nie mam. Chcę jeszcze w 21dc zrobić progesteron bo ostatnio plamiłam 5dni przed @ i wtedy się umówię do nowego lekarza
A ok to zrób jeszcze progesteron. Bo on głównie odpowiada za plamienia przed @ po @ I w środku cyklu.

Ja nie znam jeszcze wyników ale ja nie mam problemów z plamieniami ale to też nie świadczy o tym że mój progesteron jest w normie.

A ok to zrób jeszcze progesteron. Bo on głównie odpowiada za plamienia przed @ po @ I w środku cyklu.

Ja nie znam jeszcze wyników ale ja nie mam problemów z plamieniami ale to też nie świadczy o tym że mój progesteron jest w normie.
dzięki za podpowiedź dziewczyny!

Ale nie załamuj się ja miałam w gorszym stanie prolaktyne. Testosteron w porządku A estradiol nie pamiętam.
Nie załamuję się :) Załamię się jak lekarz powie, że wszystko "OK i w normie" czekać na cud natury.... :D
tak usłyszałam na temat progesteronu który wynosił 9,22 ng/ML

Progesteron 9.22 to mi się wydaje że jest niski czy się mylę?

Szkoda że w tych czasach jest trudno o lekarza z powołania
Nie załamuję się :) Załamię się jak lekarz powie, że wszystko "OK i w normie" czekać na cud natury.... :D
tak usłyszałam na temat progesteronu który wynosił 9,22 ng/ML

To w takim razie powinnaś zażywać progesteron i żaden ci nie przepisał?

Zbadaj ten progesteron i jeśli znowu wyjdzie poniżej 10 to maltretuj Endo lub gin o progesteron.

To w takim razie powinnaś zażywać progesteron i żaden ci nie przepisał?

Zbadaj ten progesteron i jeśli znowu wyjdzie poniżej 10 to maltretuj Endo lub gin o progesteron.
Byłam raz z tymi wynikami u gin i powiedziała, że wszystko jest ok dopiero później wkleiłam wyniki na forum i od dziewczyn dowiedziałam się, że jest niski. Niestety niby chodzę prywatnie ale już 2 lekarzy mnie olewa i dosłownie WSZYSTKIE wyniki robię sama bo każdy każe czekać na cud natury, a plamienia przed @ zrzucają na to że taka moja uroda.... Teraz po badaniu progesteronu umówię się już znów do nowego lekarza który też jest endokrynologiem.

reklama
Byłam raz z tymi wynikami u gin i powiedziała, że wszystko jest ok dopiero później wkleiłam wyniki na forum i od dziewczyn dowiedziałam się, że jest niski. Niestety niby chodzę prywatnie ale już 2 lekarzy mnie olewa i dosłownie WSZYSTKIE wyniki robię sama bo każdy każe czekać na cud natury, a plamienia przed @ zrzucają na to że taka moja uroda.... Teraz po badaniu progesteronu umówię się już znów do nowego lekarza który też jest endokrynologiem.
To Ty masz to samo co ja. Tylko u mnie zganiaja nie zachodzenia w ciążę przez moja wagę.

Życzę Ci abyś znalazła w końcu lekarza który się porządnie Tobą zajmie.

Ja jadę 18 czerwca do Polaka gin i mam nadzieję że on się mną porządnie zajmie.

Mojego m już umówiłam na wizytę do urologa 4 czerwca ma badanie krwi 20 czerwca rozmowę i pewnie otrzyma skierowanie na badanie nasienia.

Do góry