Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Ja aż dni dziś policzylam. 10 dc pełno śluzu i delikatne czerwone plamienie na papierze czyżby owu? Pierwsze raz tak mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się, omijać lekarzy, którzy chcą czekam minimum rok, bo według mnie to Strata czasu...w naszym przypadku też pomógł monitoring, luteina i acard [emoji4]...nie są to bardzo kosztowne badania ani bardzo ingerujące w gospodarke hormonalną leki, wiec mądry lekarz przepisze je bez obaw.Cześć, wszystkim. Postanowiłam napisac na tym waszym forum bo być może to komuś pomoże a jakiś czas temu sama czytałam podobne.
Starania od 10.2016,
Choroba tarczycy Tsh 2.4 Lentrox.
01.2017 ciąża. Aniołek 6t.c.
Dalen badania ogólne, starania nieregularne - mąż często wyjeżdża. Cykle 32-34.Testy owulacyjne, malo precyzyjne.
09.2017 tracę cierpliwość, zmiana taktyki.Tsh 1.5
10. 2017 monitoring cyklu przez usg. Od 1 do 15 dnia 6 kapsułek oleju z wiesiołka firmy gal. Od 16do 25 luteina 50 x2, pregna plus.. Cykl nieudany
11.2017. J. W.
12.2017. J. W. Ale biorę acard 75g być może problem z zagniezdzeniem. Odpuszczam psychicznie, dalej monitoring na usg. Umawiam wizyty na badanie nasienia i droznosc jajowodow.
01. 2018 brak okresu. Dwie kreski
Mimo plamien i problemów, udaje się obecnie 13t.c
Dziewczyny, koniecznie monitorg cyklu przez usg, myślę że zestaw leków też był dobry.
Życzę wszystkim cierpliwosci i nie tracenia czasu, diagnostyki i wspomagania się, omijac lekarzy którzy mowia że rok to standard.
POWODZENIA
Ola, w jaki sposob przyjmowalas acard? W ktore dni cyklu i ile mg dziennie? Planuje zazywac na zagniezdzenieZgadzam się, omijać lekarzy, którzy chcą czekam minimum rok, bo według mnie to Strata czasu...w naszym przypadku też pomógł monitoring, luteina i acard [emoji4]...nie są to bardzo kosztowne badania ani bardzo ingerujące w gospodarke hormonalną leki, wiec mądry lekarz przepisze je bez obaw.
Mi jak lekarz powiedzial ze mamy czekac rok to bylam juz madrzejsza i powiedzialam ze po prostu sie nie zabezpieczamy od ponad 4 lat więc sila rzeczy cos jest nie takZgadzam się, omijać lekarzy, którzy chcą czekam minimum rok, bo według mnie to Strata czasu...w naszym przypadku też pomógł monitoring, luteina i acard [emoji4]...nie są to bardzo kosztowne badania ani bardzo ingerujące w gospodarke hormonalną leki, wiec mądry lekarz przepisze je bez obaw.