L
Lad
Gość
Tylko my staraczki wyłapiemy takie perełki w serialach. Bohaterka w serialu aż podwójnie "nie" w ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre haha[emoji23][emoji23][emoji23]Tylko my staraczki wyłapiemy takie perełki w serialach. Bohaterka w serialu aż podwójnie "nie" w ciąży.
Zobacz załącznik 975590
Że tak powiem ,,o k*rwa,, [emoji23]Tylko my staraczki wyłapiemy takie perełki w serialach. Bohaterka w serialu aż podwójnie "nie" w ciąży.
Zobacz załącznik 975590
Po przyjrzeniu się coś widaćJej dziewczyny czy Wy widzicie tam coś? Jakiś cień cienia bo nie wiem czy mi na oczy idzie. Wiadomo zdjęcie tego tak nie oddaje.. :/Zobacz załącznik 975544
Książkowo jest przyjęte, że owu powinna być w 14 dc więc pewnie od ok 15 dc powinno się brać dupka,ale jak się ma monitoring to różnie się to w czasie przesuwa. A po jakim czasie od zastrzyku powinno nastąpic pęknięcie?
Trzymam mocno kciuki za CiebieDziękuję ale już wszystko wiem, dzwoniłam do lekarki. Powinien w ciągu 36h. To mój pierwszy cykl monitorowany i z takim zastrzykiem no i dhupastonem. Zobaczymy.. Chciałabym żeby się udało
Dziękuję już podjęłam decyzję z mężem, że jeśli teraz się nie uda o w kolejnym cyklu też to spróbujemy podejść do inseminacji..Trzymam mocno kciuki za Ciebie
A przypomnij mi kochana ile już się staracie? Może zaskoczy w najmniej spodziewanym momencieDziękuję już podjęłam decyzję z mężem, że jeśli teraz się nie uda o w kolejnym cyklu też to spróbujemy podejść do inseminacji..
Dziękuję ale już wszystko wiem, dzwoniłam do lekarki. Powinien w ciągu 36h. To mój pierwszy cykl monitorowany i z takim zastrzykiem no i dhupastonem. Zobaczymy.. Chciałabym żeby się udało