L
Lad
Gość
A dobrze, trochę się stresowałam ale ogólnie super! Nawet nie znałam tylu marek ciągników, w ogóle maszyn rolniczych.To kawał drogi. W każdym mieście takie powinno być [emoji16] jak tam po pracy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dobrze, trochę się stresowałam ale ogólnie super! Nawet nie znałam tylu marek ciągników, w ogóle maszyn rolniczych.To kawał drogi. W każdym mieście takie powinno być [emoji16] jak tam po pracy?
A dobrze, trochę się stresowałam ale ogólnie super! Nawet nie znałam tylu marek ciągników, w ogóle maszyn rolniczych.
Mechanika samochodowa jest moim hobby więc szybko łapię.No widzisz [emoji3526] nauczysz się czegoś nowego[emoji6] najważniejsze żebyś dobrze się tam czuła
Mechanika samochodowa jest moim hobby więc szybko łapię.
Ojejku to najważniejsze, ze wszystko dobrzeBo to spryciula maly jest.
Aktualnie jestesmy chorzy.. Najpierw Filip a teraz ja.. Walczymy każdego dnia zeby nie trafic na szpital.. Niby maly ma katar tylko i lekko zaczerwienione gardlo ale u takich dzieci z godziny na godzine moze sie zmienic zwlaszcza ze katar od czwartku jest ale na szczęście bez goraczki ale kaszelek towarzyszy. Wczoraj dla pewności zlecono nam morfologie i crp.. Pobieranie nawet z palca u takiego maluszka to istny koszmar. Mlody byl az purpurowy i zanosil sie z płaczu a najgorsze ze do crp za malo krwi nabrali i kluc trzeba bylo drugi raz. Grunt ze wyniki sa dobre.
Tez coś widzeJej dziewczyny czy Wy widzicie tam coś? Jakiś cień cienia bo nie wiem czy mi na oczy idzie. Wiadomo zdjęcie tego tak nie oddaje.. :/Zobacz załącznik 975544
3mam kciukiZdjęcie zrobione zaraz po testowaniu więc nie ma opcji żeby to była jakaś fabryczna.. Sama nie wiem boje się nastawiac. 2 dni do @
Ja proponuję zrobić test jutro rano [emoji846]Zdjęcie zrobione zaraz po testowaniu więc nie ma opcji żeby to była jakaś fabryczna.. Sama nie wiem boje się nastawiac. 2 dni do @
Zrobię jutro albo pojutrzeJa proponuję zrobić test jutro rano [emoji846]