Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jej dziewczyny czy Wy widzicie tam coś? Jakiś cień cienia bo nie wiem czy mi na oczy idzie. Wiadomo zdjęcie tego tak nie oddaje.. :/Zobacz załącznik 975544
Jest bardzo ale bardzo blada kreska. Powtórz test w czwartek z rana.Jej dziewczyny czy Wy widzicie tam coś? Jakiś cień cienia bo nie wiem czy mi na oczy idzie. Wiadomo zdjęcie tego tak nie oddaje.. :/Zobacz załącznik 975544
Kurde, ja chyba zle spojrzałam. Chodzi Ci o tę bladą rozmytą kreche tam gdzie kończy sie ta różowa kartka? Nie znam sie na tych testach paskowychZdjęcie zrobione zaraz po testowaniu więc nie ma opcji żeby to była jakaś fabryczna.. Sama nie wiem boje się nastawiac. 2 dni do @
Kurde, ja chyba zle spojrzałam. Chodzi Ci o tę bladą rozmytą kreche tam gdzie kończy sie ta różowa kartka? Nie znam sie na tych testach paskowych
Hej! Ja dzisiaj 3dpo, też bym poszła na badania progesteronu ale 7dpo wypada w sobotę...
Ah, to zle spojrzałamTam gdzie się kończy napis.. Ski czy coś, no nic trzeba czekać :d
No dokładnie, u nas najbliższe takie labo jest 40km ode mnie.Przydałyby się całodobowe laboratoria [emoji846]
Ja już po pracy
No dokładnie, u nas najbliższe takie labo jest 40km ode mnie.