reklama
Hej dziewczyny nie nadrobię was w życiu. Streści ktoras kto ujrzał 2 kreski? Serdecznie gratuluje i powodzenia dla staraczek.
Rok temu w maju dołączyłam do tego wątku jako staraczka a w sierpniu ujrzałam swoje 2 kreski. Dzis moje kreski kończą 3 tygodnie
Rok temu w maju dołączyłam do tego wątku jako staraczka a w sierpniu ujrzałam swoje 2 kreski. Dzis moje kreski kończą 3 tygodnie
Załączniki
IrenaX
Fanka BB :)
Cześć Kochana Ale slodziaczek Bystre oczka maHej dziewczyny nie nadrobię was w życiu. Streści ktoras kto ujrzał 2 kreski? Serdecznie gratuluje i powodzenia dla staraczek.
Bo to spryciula maly jest.Cześć Kochana❤❤❤ Ale slodziaczek❤ Bystre oczka ma❤
Aktualnie jestesmy chorzy.. Najpierw Filip a teraz ja.. Walczymy każdego dnia zeby nie trafic na szpital.. Niby maly ma katar tylko i lekko zaczerwienione gardlo ale u takich dzieci z godziny na godzine moze sie zmienic zwlaszcza ze katar od czwartku jest ale na szczęście bez goraczki ale kaszelek towarzyszy. Wczoraj dla pewności zlecono nam morfologie i crp.. Pobieranie nawet z palca u takiego maluszka to istny koszmar. Mlody byl az purpurowy i zanosil sie z płaczu a najgorsze ze do crp za malo krwi nabrali i kluc trzeba bylo drugi raz. Grunt ze wyniki sa dobre.
doomi03
Hej dziewczyny nie nadrobię was w życiu. Streści ktoras kto ujrzał 2 kreski? Serdecznie gratuluje i powodzenia dla staraczek.
Aaaa akurat myslałam o Tobie ostatnio ,
Malinka.
Ja Cię kręcę to już 3 tygodnie?! Niech ktoś mi powie kiedy to zleciało.
P.s. piękny ten twój synuś
Sama nie wiem kiedy. w szpitalu byl taki malusi.. Rośnie mi w oczach. Wczoraj wazyl 4920. A najnizsza spadkowa po urodzeniu mielismy 4220g wiec w te 3 tyg przybral 700gAaaa akurat myslałam o Tobie ostatnio ,
Malinka.
Ja Cię kręcę to już 3 tygodnie?! Niech ktoś mi powie kiedy to zleciało.
P.s. piękny ten twój synuś
i co byłaś robić badania?Kochane jutro mam 5 dc o idę zrobić TSH FT3 FT4 mogę też zrobić LH I FSH I PROLAKTYNE?
MalaMi24
Dziękuję kochana za wsparcie [emoji8] Mam taką nadzieję, że kiedyś ktoś odwzajemni moja miłość i będzie dobrym człowiekiem [emoji3531][emoji3531]I dobrze Kochana, zycze Ci jak najlepiej - bo my kobiety jesteśmy silne[emoji3590] Na pewno sobie poradzisz i jeszcze spotkasz milosc swojego życia [emoji3590]
martoosia04
Kochane dziewczyny zostało mi z naszych starań cała tubka conceive plus - 75 ml. Użyłam tylko raz wyciskając niecały 1ml! Po tym jednym użyciu udało nam się z ciążą. Kochana gdyby któraś chciała odkupić on jest ważny jeszcze do lipca 2020. Z chęcią odstąpię za 50zł już z przesyłką.
reklama
Tinia
Pojechałam ale ludzi tyle że musiałabym tam chyba ze 2 godziny siedzieć a niestety do pracy się spoeszylam więc lipa
i co byłaś robić badania?