MalaMi24
Fanka BB :)
Ja też już więcej nie zrobię grzywki, ostatnia miałam z 5 lat temu [emoji4]Ja grzywki nie lubię, kiedyś miałam. I mimo, że mam na prawdę spore czoło to nie będę miała grzywki za nic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też już więcej nie zrobię grzywki, ostatnia miałam z 5 lat temu [emoji4]Ja grzywki nie lubię, kiedyś miałam. I mimo, że mam na prawdę spore czoło to nie będę miała grzywki za nic.
Cześć dziewczyny. Poranek dołujący..wstałam z @... czemu ja głupia myslalam ze przy drugim dziecku będzie też jak przy pierwszym...no nic walczę dalej
Miłego dnia słonecznego
Jeżeli możesz to wstaw fotoDziewczynki u mnie dziwna sprawa jestem dziś 9dpo w 26dc.. Wczoraj postanowiłam zrobić test niby zauważyłam jakiś cień cienia ale nie wiem czy różowy czy szary więc rano postanowiłam powtórzyć test.. I dziwna rzecz.. Pojawiła się 2ga kreska ale za parę sekund po prostu zniknęła.. Nie mam pojęcia co to znaczy... Pierwszy raz tak miałam.
Jeżeli możesz to wstaw foto
Powtórz test z innej firmy.Dziewczynki u mnie dziwna sprawa jestem dziś 9dpo w 26dc.. Wczoraj postanowiłam zrobić test niby zauważyłam jakiś cień cienia ale nie wiem czy różowy czy szary więc rano postanowiłam powtórzyć test.. I dziwna rzecz.. Pojawiła się 2ga kreska ale za parę sekund po prostu zniknęła.. Nie mam pojęcia co to znaczy... Pierwszy raz tak miałam.