Tinia
Fanka BB :)
W piątek powinnam mieć @ a ovufriend pokazuje że w niedzielę. Więc próbuje czekać ale ciężko. Dziś 26dc
kiedy testujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedy testujesz?
o to musisz jeszcze troszkę poczekać trzymam kciuki!W piątek powinnam mieć @ a ovufriend pokazuje że w niedzielę. Więc próbuje czekać ale ciężko. Dziś 26dc
Dziś już kupiłam testy, teraz czekają w półce. Zobacz załącznik 972175
Gratulacje!!!Dziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
No piękne kreski teraz musisz koniecznie umówić się na wizytę do lekarza żeby potwierdzil ciążę, a wykluczył jakieś zawirowania hormonalne po poronieniu. Oczywiście trzymam kciuki, aby to była ciazaDziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Idę do lekarza w czwartek, nie cieszę się za wczasu bo to roznie moze byćNo piękne kreski teraz musisz koniecznie umówić się na wizytę do lekarza żeby potwierdzil ciążę, a wykluczył jakieś zawirowania hormonalne po poronieniu. Oczywiście trzymam kciuki, aby to była ciaza
Dziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Gratulacje kochana. Piękne krechy. [emoji173]Dziewczyny nie wytrzymałam do rana i zrobilam test teraz
Nie dziekuje zobaczymy co w czwartek powie lekarzGratulacje kochana. Piękne krechy. [emoji173]