L
Lad
Gość
Trzymam kciuki!Wlasnie jutro będzie robiony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki!Wlasnie jutro będzie robiony
Zobaczymy jutro dam znaćTrzymam kciuki!
Dziewczyny czy Wy też dziś takie senne chodzicie ? Ja nie wiem co jest z tym ciśnieniem dzisiaj, ale mimo ze poszlam wcześnie spać, to czuje ze mogłabym zasnąć na siedząco, nawet kawa nie pomaga, ciągle ziewam
O to to, ja ciągle w piżamie, nie chce mi się nic... Zaraz trzeba jednak obiad robić, bo mężu wróci, zje i robi dalej.Dzisiejszy dzień jest fatalny, głowa boli, człowiek tylko by spał [emoji58]
Ja przy luteinie zawsze dostaję okres w trakcie brania, tak 6-7, niekiedy 8 dzień brania. Przy duphastonie nigdy nie miałam takich przypadków, zawsze chociaż dzień po przyjęciu ostatniej tabletki.Hey dziewczyny. Potrzebuje Waszej porady, bo juz zglupialam.
Jak to jest z tą luteina? Mozna dostać okred podczas jej przyjmowania? Ja z tego co pamietam, zawsze dostawalam 2-3 dni po odstawieniu.
Dzisiaj jest mój siódmy dzień z tym cholerstwem, brzuch dalej pobolewa. Pani doktor kazała mi jeszcze poprawić tym Ultrogestanem.. ale tak sie dzisiaj zaczęłam zastanawiać. Czy jak go wezmw to nie 'przyblokuje' tej miesiączki?
Chodzi o to, że juz sie męczę strasznie.. modle się po prostu żeby w końcu @ przyszła. Chodzę napompowana jak balon, nie wspomne o moim stanie emocjonalnym.
Czy nie lepiej juz odstawić tą luteine i poczekać pare dni?
Dzwonie do tej lekarki, ale od wczoraj nie odbiera..
Eh.. dziękuję Ci. Luteina juz sie skończyła, dziś musze w sumie wziąć ten UltrogestanJa przy luteinie zawsze dostaję okres w trakcie brania, tak 6-7, niekiedy 8 dzień brania. Przy duphastonie nigdy nie miałam takich przypadków, zawsze chociaż dzień po przyjęciu ostatniej tabletki.
A i przyjmuj luteinę tak jak Ci lekarz zalecił. Lepiej nie przerywać w siódmym dniu brania jeśli @ się nie pojawiła.
Ile Ci kazał lekarz jeszcze brać ten lek?Eh.. dziękuję Ci. Luteina juz sie skończyła, dziś musze w sumie wziąć ten Ultrogestan
Przez kolejne 3 dni ten Ultrogestan jeszcze.Ile Ci kazał lekarz jeszcze brać ten lek?