reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Jakie miałaś wyniki, że lekarz stwierdził cukrzycę? I kto zabronił się starać? Gin? Internista?
Endokrynolog kazał zaprzestanie się starania o dziecko. A wyniki dokładnie zobaczę jak wyśle mi poczta bo nie miałam na wizycie wglądu do wyników bo miał je tylko i wyłącznie w swoim komputerze.

Hej dziewczyny mam pytanko jak na ovufriend zaznaczacie taki ból podbrzusza? Jako ból owulacyjny?

Hej dziewczyny mam pytanko jak na ovufriend zaznaczacie taki ból podbrzusza? Jako ból owulacyjny?
Zależy kiedy ten ból występuje. I w sumie jak dla ciebie on znaczy. Ja odróżniam ból miesiączkowy od bólu owulacyjnego. Zaznacz tak jak to odczuwasz jeśli czujesz jakby to na @ zaznacz miesiączkowy, jak dziwny nietypowy i w terminie owulacji to ból owulacyjny, a jak po za tym zakresem to po prostu zaznacz ból brzucha i w notatkach opisz sobie ten ból. :)

Ten ból trwa od owulacji, nie przez cały dzień ale co jakiś czas przychodzi taki ból jak owulacyjny ale również momentami jest podobny do tego na @
Zależy kiedy ten ból występuje. I w sumie jak dla ciebie on znaczy. Ja odróżniam ból miesiączkowy od bólu owulacyjnego. Zaznacz tak jak to odczuwasz jeśli czujesz jakby to na @ zaznacz miesiączkowy, jak dziwny nietypowy i w terminie owulacji to ból owulacyjny, a jak po za tym zakresem to po prostu zaznacz ból brzucha i w notatkach opisz sobie ten ból. :)

reklama
Do góry