młoda1994
Fanka BB :)
Sama nie wiem bo czasami przychodzi 30 dc 31dc A czasami 34dc A w tamtym miesiącu dostałam na 38dcA kiedy masz termin @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama nie wiem bo czasami przychodzi 30 dc 31dc A czasami 34dc A w tamtym miesiącu dostałam na 38dcA kiedy masz termin @?
Endokrynolog kazał zaprzestanie się starania o dziecko. A wyniki dokładnie zobaczę jak wyśle mi poczta bo nie miałam na wizycie wglądu do wyników bo miał je tylko i wyłącznie w swoim komputerze.Jakie miałaś wyniki, że lekarz stwierdził cukrzycę? I kto zabronił się starać? Gin? Internista?
Zależy kiedy ten ból występuje. I w sumie jak dla ciebie on znaczy. Ja odróżniam ból miesiączkowy od bólu owulacyjnego. Zaznacz tak jak to odczuwasz jeśli czujesz jakby to na @ zaznacz miesiączkowy, jak dziwny nietypowy i w terminie owulacji to ból owulacyjny, a jak po za tym zakresem to po prostu zaznacz ból brzucha i w notatkach opisz sobie ten ból.Hej dziewczyny mam pytanko jak na ovufriend zaznaczacie taki ból podbrzusza? Jako ból owulacyjny?
Zależy kiedy ten ból występuje. I w sumie jak dla ciebie on znaczy. Ja odróżniam ból miesiączkowy od bólu owulacyjnego. Zaznacz tak jak to odczuwasz jeśli czujesz jakby to na @ zaznacz miesiączkowy, jak dziwny nietypowy i w terminie owulacji to ból owulacyjny, a jak po za tym zakresem to po prostu zaznacz ból brzucha i w notatkach opisz sobie ten ból.
To tak jak piszę, zaznacz obojętnie jak i opisuj sobie ten ból w notatkach.Ten ból trwa od owulacji, nie przez cały dzień ale co jakiś czas przychodzi taki ból jak owulacyjny ale również momentami jest podobny do tego na @
To tak jak piszę, zaznacz obojętnie jak i opisuj sobie ten ból w notatkach.
Bóli nie, ale dyskomfort dziwny. Dlatego nic nie zaznaczyłam.Dzięki za informację [emoji3526] miałaś już może takie bóle? Żeby codziennie się powtarzaly?
Bóli nie, ale dyskomfort dziwny. Dlatego nic nie zaznaczyłam.
Nie chce Ci robić nadzieji ale miałam taki ból przed @ a potem był pozytywny test. Musisz być cierpliwa albo przyjdzie @ albo nieAha. No to ja typowo taki ból podbrzusza taki jak podczas owulki ale i przed @