Betii35
Fanka BB :)
Jejku kiedy to zlecialo?! A już taka pannica piękna. ❤Nooo i ani śladu tego wczesniaka [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 971074Zobacz załącznik 971075
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku kiedy to zlecialo?! A już taka pannica piękna. ❤Nooo i ani śladu tego wczesniaka [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 971074Zobacz załącznik 971075
Jejku kiedy to zlecialo?! A już taka pannica piękna. [emoji173]
Ja poproszę o różowe fluidy❤Wszystkie się doczekacie [emoji7] zobaczycie [emoji7][emoji7][emoji7] trzymam za wszystkie kciuki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja poproszę o różowe fluidy[emoji173]
Aaa. Śliczna dziewczynka Piękne razem wyglądzie w awatarkuSama potrzebuje raz jeszcze różowych fluidów [emoji23][emoji23][emoji23]
Hej To ja Ci przekazuje te różowe fluidy,a w zamian powiedz mi co dokładnie robisz z tym mniszkiem
Dzięki [emoji7][emoji3590] miód z mniszka. Maja juz nawet coś takiego może
A po kolei,zrywasz i...
[emoji8]Zrywam główki mlecza i wykładam na białym papierze na dwie godziny do slonka żeby robaczki uciekły.
Na miód : mniszek 0.5kg, woda.0.5l, cytryna w plasterki - gotuje, aż zacznie wrzeć.
Na nalewke : 250glowek mlecza, 1 l wody, 0.5 kg cukru, cytryna w plasterki - gotuje na małym ogniu 2h.
Odstawic na noc w zimne miejsce, żeby mniszek puścił to co w nim dobre
Na miód : odcedzam wywar, dodaje 0.5 kg cukru i gotuje aż lekko zacznie gęstniec. Wlewam do słoików i zakrecam
Zgestnieje tak lepiej jak wystygnie.
Na nalewke : odcedzam wywar, Wlewam 0.5 l wódki, mieszam, Wlewam do butelek i zostawić na przynajmniej 2 tyg
Ooo super. Bardzo Ci dziękuję.
U mnie wiejskie klimaty i zdrowego mniszka w brud. Skoro dobry i sprawdzony to trzeba zastosować. Babcine sposoby zawsze najlepsze
A i przyjemnych i owocnych starań(kiedy tylko przyjdzie czas).