reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Miło słyszeć że inne też tak miały [emoji846] ale jednak jeszcze tydzień został do @ więc wolę się nie nakręcac. Ale cały czas mam wrażenie jakbym już miała @ dostać
Ja tak mam cały czas. Też zaczęło się jakoś pare dni przed planowaną miesiączka, która o dziwo nie przyszła! A bóle caly czas sie utrzymują (42 dc). Nigdy tak nie miałam. Owszem zdarzało się, ze okres sie spoznial ale nie tak żebym codziennie czuła się jakbym za chwile miała go dostać. Testy ciążowe negatywne.
Ale za Ciebie trzymam kciuki! :)

reklama
Może zrób betę albo idź do gin skoro jeszcze tak nie miałaś, może akurat coś jest na rzeczy [emoji846]
Ja tak mam cały czas. Też zaczęło się jakoś pare dni przed planowaną miesiączka, która o dziwo nie przyszła! A bóle caly czas sie utrzymują (42 dc). Nigdy tak nie miałam. Owszem zdarzało się, ze okres sie spoznial ale nie tak żebym codziennie czuła się jakbym za chwile miała go dostać. Testy ciążowe negatywne.
Ale za Ciebie trzymam kciuki! :)

Może zrób betę albo idź do gin skoro jeszcze tak nie miałaś, może akurat coś jest na rzeczy [emoji846]
Idę jutro kochana :)
Bo strasznie mnie te bóle martwią..
Ciążę już wykluczyłam. Dwa testy nie mogą się mylić. Mam nadzieję tylko, ze to nic poważnego. :(

Niestety gdzieś tam w głowie cały czas jest myśl o tym żeby było pozytywnie [emoji4] ale na głos nawet nie chce tego mówić [emoji1696]
U mnie pierwszy test o czułości 10 wyszedł 3 dni przed @, z popołudniowego siku. Możesz też spróbować zatestowac ok 2-3 dni przed. Jeśli nie wyjdzie to oczywiście tez nie będzie niczego przekreślalo, bo z testami różnie bywa, ale i u mnie i u koleżanki co pisała wyżej udało się ujrzeć Bladziocha przed terminem :)

Może miałaś późno owulacje, jak to dziewczyny tutaj zawsze piszą póki nie ma @ zawsze jest nadzieja [emoji846] trzymam kciuki żeby wszystko było wporzadku i czekam na wiadomość co ci jutro wyjdzie [emoji4]
Idę jutro kochana :)
Bo strasznie mnie te bóle martwią..
Ciążę już wykluczyłam. Dwa testy nie mogą się mylić. Mam nadzieję tylko, ze to nic poważnego. :(

Pomyślę nad tym [emoji4] ale może akurat uda mi się wytrzymać ten tydzień i wtedy albo @ przyjdzie albo zatestuje
U mnie pierwszy test o czułości 10 wyszedł 3 dni przed @, z popołudniowego siku. Możesz też spróbować zatestowac ok 2-3 dni przed. Jeśli nie wyjdzie to oczywiście tez nie będzie niczego przekreślalo, bo z testami różnie bywa, ale i u mnie i u koleżanki co pisała wyżej udało się ujrzeć Bladziocha przed terminem :)

Może miałaś późno owulacje, jak to dziewczyny tutaj zawsze piszą póki nie ma @ zawsze jest nadzieja [emoji846] trzymam kciuki żeby wszystko było wporzadku i czekam na wiadomość co ci jutro wyjdzie [emoji4]
Szczerze mówiąc to nie planowałam jeszcze fasolki :) ale oczywiście gdyby była, to kochałabym całym sercem.
Tak, na pewno tutaj napisze :)
Przyszłam w sumie przez przypadek ale miło tu u Was więc pewnie będę od czasu do czasu zaglądać i kibicować Wam wszystkim <3

Będzie bardzo miło jak zostaniesz [emoji6]
Szczerze mówiąc to nie planowałam jeszcze fasolki :) ale oczywiście gdyby była, to kochałabym całym sercem.
Przyszłam w sumie przez przypadek ale miło tu u Was więc pewnie będę od czasu do czasu zaglądać i kibicować Wam wszystkim QUOTE]

Przyszłam w sumie przez przypadek ale miło tu u Was więc pewnie będę od czasu do czasu zaglądać i kibicować Wam wszystkim <3
Zaglądaj, zagladaj :) my kibicujemy Tobie ❤️

reklama
Cholera, dawno się tak nie stresowalam przed wizytą u lekarza! Kopnijcie mnie kurde dziewczyny, żebym się wzięła w garść.
Swoją drogą luteinka działa bo chodzę po domu i płacze. -.-

Do góry