Betii35
Fanka BB :)
Straciłam początek ciąży 0.0 beta z 15 na 3.... jutro idę do lekarza krwi w cholerę do kitu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straciłam początek ciąży 0.0 beta z 15 na 3.... jutro idę do lekarza krwi w cholerę do kitu
Jejku strasznie mi przykroStraciłam początek ciąży 0.0 beta z 15 na 3.... jutro idę do lekarza krwi w cholerę do kitu
Test zrobiłam w sobotę, 2 tyg po stosunku.Spokojnie. Może jakieś stresy cie nachodzą z powodu ślubu. Stąd te anomalie w organizmie. Albo faktycznie za wcześnie na test.
Mnie w owocnym cyklu właśnie od owulacji pobolewalo podbrzusze. Nie chce Ci robić nadzieji ale może się uda [emoji3531] Trzymam kciuki!Kurde od owulacji prawie codziennie mnie podbrzusze pobolewa, delikatnie ale jednak [emoji52] nigdy tak nie miałam jak co to zaczynały się bóle przed okresem ale nie ze codziennie czuje
Mnie w owocnym cyklu właśnie od owulacji pobolewalo podbrzusze. Nie chce Ci robić nadzieji ale może się uda [emoji3531] Trzymam kciuki!
Mnie w owocnym cyklu właśnie od owulacji pobolewalo podbrzusze. Nie chce Ci robić nadzieji ale może się uda [emoji3531] Trzymam kciuki!
Każda kobieta ma inne objawy, ale ja jakoś w tym udanym cyklu czułam, że jakoś jest inaczej niż wcześniej gdy wydawało mi się, że jestem w ciąży. Później tylko teksty które wychodziły już przed @ pokazały dwie kreski. Najpierw były jasne a z każdym dniem coraz ciemniejszeMnie brzuch i jajniki pobolewaja prawie caly czas od konca @