reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
@onakeiko bardzo mi przykro, wiem co czujesz. Na tak wczesnym etapie przeszłas prawdopodobnie ciążę biochemiczna. U mnie się ona zadziała przez zbyt niski progesteron, który jest odpowiedzialny za zagniezdzanie zarodka i podtrzymanie ciąży. :( musisz powiedzieć o tym lekarzowi, bo przy następnej ewentualnej udanej próbie może będzie potrzeba na początku lykania leków z pochodną progesteronu. Trzymaj się ❤️

Kurde od owulacji prawie codziennie mnie podbrzusze pobolewa, delikatnie ale jednak [emoji52] nigdy tak nie miałam jak co to zaczynały się bóle przed okresem ale nie ze codziennie czuje

Spokojnie. Może jakieś stresy cie nachodzą z powodu ślubu. Stąd te anomalie w organizmie. Albo faktycznie za wcześnie na test.
Test zrobiłam w sobotę, 2 tyg po stosunku.
Powtórzyłam jeszcze dla pewności w poniedziałek z porannego moczu.
Co do ślubu, to szczerze mówiąc bardziej stresuje się mój narzeczony :) on taki panikarz.. ja właśnie do wszystkiego staram się pochodzić na spokojnie. Jedyne czym się stresuje to wlasnie tym bólem teraz..
@onakeiko bardzo mi przykro kochana :( trzymaj się!!

Kurde od owulacji prawie codziennie mnie podbrzusze pobolewa, delikatnie ale jednak [emoji52] nigdy tak nie miałam jak co to zaczynały się bóle przed okresem ale nie ze codziennie czuje
Mnie w owocnym cyklu właśnie od owulacji pobolewalo podbrzusze. Nie chce Ci robić nadzieji ale może się uda [emoji3531] Trzymam kciuki!

Też wolę sobie nie robić nadzieji, jeszcze tydzień do @ więc trzeba czekać. Miałaś jeszcze jakieś objawy?
Mnie w owocnym cyklu właśnie od owulacji pobolewalo podbrzusze. Nie chce Ci robić nadzieji ale może się uda [emoji3531] Trzymam kciuki!

reklama
Mnie brzuch i jajniki pobolewaja prawie caly czas od konca @
Każda kobieta ma inne objawy, ale ja jakoś w tym udanym cyklu czułam, że jakoś jest inaczej niż wcześniej gdy wydawało mi się, że jestem w ciąży. Później tylko teksty które wychodziły już przed @ pokazały dwie kreski. Najpierw były jasne a z każdym dniem coraz ciemniejsze :)

Do góry