flor87
Fanka BB :)
W niedziele , nie potrzebnie robilam pewnie moglam na @ poczekać [emoji52]A kiedy masz termin @?moze za szybko
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W niedziele , nie potrzebnie robilam pewnie moglam na @ poczekać [emoji52]A kiedy masz termin @?moze za szybko
Z tego co pamiętam to 27 dc?? Może za wcześnie?? Może owulacjia się przesunęla i długie zagnieżdżanie jest. Nie namawiam Cię do nakręcania się, bo wiem że to też niedobre. Ale może akurat jest jeszcze jakaś szansa?? Ściskam mocno!!Podkusiło mnie zrobiłam test, ale biel...:-/
Może.. zobaczymy ;-) dzięki wiekie :-)Z tego co pamiętam to 27 dc?? Może za wcześnie?? Może owulacjia się przesunęla i długie zagnieżdżanie jest. Nie namawiam Cię do nakręcania się, bo wiem że to też niedobre. Ale może akurat jest jeszcze jakaś szansa?? Ściskam mocno!!
Trzymam kciuki aby małpa sie nie pojawilaW niedziele , nie potrzebnie robilam pewnie moglam na @ poczekać [emoji52]
Ja jak już mi się kiedyś uda to też czuję że będzie trudno mi w to uwierzyć to musi być niesamowite uczucie...Nadal nie wierze ze jestem w ciazy dzs 11dpo lub 12.znowu zrobilam test i pozytywny juz trzeci .druga kreska mega ciemna.Boje sie ze obudze sie a to tylko sen.Mdlosci sa .latam na siku i 17 juz bym spala.Zapisalam sie do ginekologa na 18 kwietniato bedzie juz 8 tydzien.bedzie wszystko widac.Nie pisalam wczesniej ale pawdopodobnie mialam owulacje w dwoch jajnikach.oba bolaly tak samo przed i po owulacji.moze to zwiekszylo szanse na ciaze.Jestem nadal w szoku ze test wszyszedl tak szybko juz w 9dpo.dziewczyny zycze wam abyscie tez ujrzaly 2 kreseczki na tescie .zebyscie poczuly te cudowne uczucie szczescia z tego powodu.milego dnia.