reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochane brzuchatki piękne te wasze brzuszki!<3 Ja w 10tc pozamacicznej miałam też spory brzuch, dla mnie było niepojęte, że w takim czasie można mieć taki brzuszek! A potem jak już wiedziałam, że to pozamaciczna to zastanawiałam się jakim cudem w ogóle taki może być. ;)

Kochane @Alexa1905, @Ann_ @Ann89 i inne brzuchatki❤ co tam u Was? ❤ Jak zdrówko, wszystko dobrze? :)
Dziekuje za pamięć:) ostatnio coraz mniej czasu na cokolwiek. Niby jestem na zwolnieniu, a latam co chwilę.
A więc byłam dzisiaj na wizycie i leci już 28 tydzień A nasza Królewna waży już 1214g ❤

A co u Ciebie? :)

Kochane brzuchatki piękne te wasze brzuszki!<3 Ja w 10tc pozamacicznej miałam też spory brzuch, dla mnie było niepojęte, że w takim czasie można mieć taki brzuszek! A potem jak już wiedziałam, że to pozamaciczna to zastanawiałam się jakim cudem w ogóle taki może być. ;)
Ja właśnie też się zdziwiłam, że tak szybko mnie wyrzucilo :D wiadomo, że dziecko jest jeszcze malutkie i ono akurat najmniej miejsca tam zajmuje, ale czytałam że w tym okresie zaczyna się intensywniej rozwijać łożysko, rozrasta się macica i efektem jest właśnie już widoczny brzuszek :)

reklama
Oczywiście powtórzę jutro rano jak mnie nie zaleje, ja nie chce sobie nic wkręcać... bo test we wtorek był negatywny, piersi specjalnie nie bolą, w brzuchu czasem coś pociągnie, plecy bolą tak jak przu okresie już od dawna, ale mam tyłozgięcie i zawsze mnie uciska w drugiej fazie cyklu. Zrobiłam sobie kawę rozpuszczalną ze śmietanką - no obrzydlistwo, pewnie dlatego że raczej zbożową pijam no ale i rozpuszczalną byle ze śmietanką wciągnę, ale ta jest tak obrzydliwa, gorzka, kwaśna no ble
I tylko głowa boli codziennie mocno i drażni mnie ta sytuacja, bo znów się nakręcę a tu małpiszon przylezie i jeszcze mi kolejne cykle poprzestawia :/

Do góry