reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Jeeejku jaki faaajny! [emoji7][emoji7][emoji7]
Chciałaś napisać jaaaki wieeelki[emoji1787][emoji1787]
Ehhh ale wam zazdroszczę.
Ale ja z czasem też takim sie pochwalę [emoji110]
Każda w końcu się takiego doczeka [emoji6] trzeba w to wierzyć [emoji6]

Ja jeszcze pamiętam jakby to było wczoraj jak wierzyłam (i nadal wierze[emoji8]) w ciążę każdej tutaj a w to że sama kiedyś zajde ani trochę [emoji87] a jak widać u mnie już zaraz koniec [emoji6]

reklama
Kochane dwa dni temu gratulowałyście mi wyników ! a teraz już jestem przerażona @.@. mam co raz bardziej obfite upławy krwi boję się że to wczesne poronienie ;( jutro idę drugi raz na betę w piątek do lekarza :/ eh najpierw to wyglądało jak plamienie ale teraz się rozkręca. jednocześnie wiem że to śmieszne może ledwo sie dopinam w spodnie i mam ogromny biust -.- trochę się podłamałam :/

Czyli mąż nie dał opindalantus:-D
Hehe, dostal, dostał. Ale rozeszlo sie jakoś po kościach. Podobno sie biedny zestresował tym testem i musiał sie ze szwagrem napić.

A u mnie nadal okresu ani widu ani slychu. Bóle podbrzusza, mdłości, osłabienie. Caly czas biorę no spe.
Umówiłam się do ginekologa na piątek i szczerze mówiąc mam ogromnego stresa.. eh

Hehe, dostal, dostał. Ale rozeszlo sie jakoś po kościach. Podobno sie biedny zestresował tym testem i musiał sie ze szwagrem napić.

A u mnie nadal okresu ani widu ani slychu. Bóle podbrzusza, mdłości, osłabienie. Caly czas biorę no spe.
Umówiłam się do ginekologa na piątek i szczerze mówiąc mam ogromnego stresa.. eh
Może jednak za szybko zrobiłaś test? :D

Może jednak za szybko zrobiłaś test? :D
Nie sądze kochana :) nawet przy później owulacji, to już było 15 dni po stosunku.
Martwie się po prostu co tam sie dzieje.. miałam różne miesiączkowe anomalie, ale nigdy takich bóli.
Co prawda, marker Ca125 mam sprawdzany w miarę regularnie i reszta badań też okey.
Ostatnio jak bylam tutaj u rodzinnego lekarza, to stanęło na podejrzeniu zepsolu jelita drazliwego.
No ale stres jest.. tym bardziej, ze czuje się naprawde kiepsko. Szczególnie od weekendu. Dzis w pracy nawet szef zapytał czy wszystko okey bo bardzo źle wyglądam :(

Nie sądze kochana :) nawet przy później owulacji, to już było 15 dni po stosunku.
Martwie się po prostu co tam sie dzieje.. miałam różne miesiączkowe anomalie, ale nigdy takich bóli.
Co prawda, marker Ca125 mam sprawdzany w miarę regularnie i reszta badań też okey.
Ostatnio jak bylam tutaj u rodzinnego lekarza, to stanęło na podejrzeniu zepsolu jelita drazliwego.
No ale stres jest.. tym bardziej, ze czuje się naprawde kiepsko. Szczególnie od weekendu. Dzis w pracy nawet szef zapytał czy wszystko okey bo bardzo źle wyglądam :(
Ojej, to może jutro zostań w domu jeśli tak fatalnie się czujesz? A w piątek o której masz wizytę?

Ojej, to może jutro zostań w domu jeśli tak fatalnie się czujesz? A w piątek o której masz wizytę?
Tak, wzięłam dwa dni wolnego. Jutro i piątek.
A wizytę mam o 18. Trzymajcie prosze kciuki za mnie! Ja za Was tez trzymam caly czas zeby wszystkim Wam spełniły się marzenia o fasolkach <3

Kochane dwa dni temu gratulowałyście mi wyników ! a teraz już jestem przerażona @.@. mam co raz bardziej obfite upławy krwi boję się że to wczesne poronienie ;( jutro idę drugi raz na betę w piątek do lekarza :/ eh najpierw to wyglądało jak plamienie ale teraz się rozkręca. jednocześnie wiem że to śmieszne może ledwo sie dopinam w spodnie i mam ogromny biust -.- trochę się podłamałam :/
Żywa krew? Musiałabyś jutro na cito lecieć do ginekologa

reklama
Do góry