reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Kochane brzuchatki piękne te wasze brzuszki!<3 Ja w 10tc pozamacicznej miałam też spory brzuch, dla mnie było niepojęte, że w takim czasie można mieć taki brzuszek! A potem jak już wiedziałam, że to pozamaciczna to zastanawiałam się jakim cudem w ogóle taki może być. ;)

Kochane @Alexa1905, @Ann_ @Ann89 i inne brzuchatki❤ co tam u Was? ❤ Jak zdrówko, wszystko dobrze? :)
Dziekuje za pamięć:) ostatnio coraz mniej czasu na cokolwiek. Niby jestem na zwolnieniu, a latam co chwilę.
A więc byłam dzisiaj na wizycie i leci już 28 tydzień A nasza Królewna waży już 1214g ❤

A co u Ciebie? :)

Kochane brzuchatki piękne te wasze brzuszki!<3 Ja w 10tc pozamacicznej miałam też spory brzuch, dla mnie było niepojęte, że w takim czasie można mieć taki brzuszek! A potem jak już wiedziałam, że to pozamaciczna to zastanawiałam się jakim cudem w ogóle taki może być. ;)
Ja właśnie też się zdziwiłam, że tak szybko mnie wyrzucilo :D wiadomo, że dziecko jest jeszcze malutkie i ono akurat najmniej miejsca tam zajmuje, ale czytałam że w tym okresie zaczyna się intensywniej rozwijać łożysko, rozrasta się macica i efektem jest właśnie już widoczny brzuszek :)

reklama
Oczywiście powtórzę jutro rano jak mnie nie zaleje, ja nie chce sobie nic wkręcać... bo test we wtorek był negatywny, piersi specjalnie nie bolą, w brzuchu czasem coś pociągnie, plecy bolą tak jak przu okresie już od dawna, ale mam tyłozgięcie i zawsze mnie uciska w drugiej fazie cyklu. Zrobiłam sobie kawę rozpuszczalną ze śmietanką - no obrzydlistwo, pewnie dlatego że raczej zbożową pijam no ale i rozpuszczalną byle ze śmietanką wciągnę, ale ta jest tak obrzydliwa, gorzka, kwaśna no ble
I tylko głowa boli codziennie mocno i drażni mnie ta sytuacja, bo znów się nakręcę a tu małpiszon przylezie i jeszcze mi kolejne cykle poprzestawia :/

Do góry