reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Dzieje się dziewczyny :) najbliższe kilka cykli nie będę miała czasu na myślenie o dzidzi boooo... Otwieramy swój sklep [emoji173]
Jejku ale się cieszę. Z początku nieśmiało myśleliśmy o tym A teraz widzę że już odwrotu nie mamy :) żeby tylko się wszystko udało [emoji4]
Woow, super :D A jaka branża? :)

reklama
Woow, super :D A jaka branża? :)
Zoologiczna :) siedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować :D jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]

Zoologiczna :) siedzę w tym kilka lat, ogarniam, jestem kierownikiem. A w mojej miejscowości jest ok 10k mieszkańców i nie ma żadnego takiego sklepu. Dodatkowo teraz stawiają nam Rossmann pepco i biedronke to czemu by nie spróbować :D jejku ale się jaram [emoji23][emoji23]
Do odważnych świat należy! Tym bardziej skoro znasz branżę i wiesz ,,z czym to się je,, to super pomysł z własnym biznesem. Swoje, to swoje. Trzymam mocno kciuki, aby interes kręcił się jak najlepiej :D a co do starań - jak będziesz miała głowę zajęta rozkrecaniem interesu, to nawet się nie spostrzeżesz kiedy @ nie przyjdzie :-D

Do odważnych świat należy! Tym bardziej skoro znasz branżę i wiesz ,,z czym to się je,, to super pomysł z własnym biznesem. Swoje, to swoje. Trzymam mocno kciuki, aby interes kręcił się jak najlepiej :D a co do starań - jak będziesz miała głowę zajęta rozkrecaniem interesu, to nawet się nie spostrzeżesz kiedy @ nie przyjdzie :-D
Zobaczymy jeszcze co powie w poniedziałek lekarz, czy jajeczka rosną jak powinny ;)

ale super!! jakbyś mieszkała w mojej miejscowości to moja mopsinka była by stała klientka :D

Czekaj cierpliwie. Pewnie będą jutro. Chociaż betę jak się robi rano to już do 16.00 powinny być wyniki. Nie stresuj się i nie panikuj. Pewnie będzie wszystko dobrze. Myśl pozytywnie A wszystko się ulozy

Czekaj cierpliwie. Pewnie będą jutro. Chociaż betę jak się robi rano to już do 16.00 powinny być wyniki. Nie stresuj się i nie panikuj. Pewnie będzie wszystko dobrze. Myśl pozytywnie A wszystko się ulozy
Wiesz, ja już nie mam sił. A jeszcze dosłownie codziennie się dowiaduje się, ze ktoś będzie mieć dziecko :(

reklama
Do góry