violciał
Zaciekawiona BB
ja tam u siebie już w nic nie wierzeTo czekam na super wieści myślę że będzie wynik pozytywny. Bądź dobrej myśli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam u siebie już w nic nie wierzeTo czekam na super wieści myślę że będzie wynik pozytywny. Bądź dobrej myśli.
To byl moj jedyny objaw ciazy.Dzisiaj rano kotu dawałam jeść i ta karma tak mi śmierdziała, musiałam okno otworzyć. Mąż do tego zrobił kawę, te zapachy się zmieszały myślałam, że na szerokość otworzę to okno. A potem jeszcze mama weszła wyperfumowana to już prawie przepięknego pawia z siebie bym wypuściła. Taka wrażliwa na zapachy się zrobiłam, albo to forma PMS'u albo coś jest na rzeczy.
I jak beta?ja tam u siebie już w nic nie wierze
Cieszę się że mogę pomóc chociaż dobrym słowem. Też nie jednego drania przeszlam w swoim życiu i wiem że takich ludzi nie da się zrozumieć i nawet nie warto bo nie ma na to usprawiedliwienia. Jeden to był na tyle cwany że próbował wine za wszystkie błędy i rozpad związku zrzucić na mnie xD ale o tym że już mial kogoś na boku to nawet słowem nie pisnął xDTeż tego co zrobił nie rozumiem. Nie jestem w stanie nawet próbować zrozumieć. Kawał chu i tyle! Już się nie mogę doczekać aż urodze i przytulę swojej małe szczęście [emoji7] Dziękuję za Twoje słowa dają mi ogromną motywację do dalszego działania i zapomnienia o tym dupku .. Już wysyłam zdjęcia maleństwa [emoji3590][emoji3590]Zobacz załącznik 965600Zobacz załącznik 965601