Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jeju jedzonko na dywan, oj wiem co poczułaś. Mi tak kiedyś przepyszna cała pizza spadła dodatkami na dywan... Popłakałam się nad tym.
przykro mi trzymam kciuki za nowy cykl.No i przyszła @, męża od rana już na badania wysłałam
Trzymam dalej kciuki za Ciebie i za resztę staraczek ja już po badaniach prenatalnych chwyta za serce dzieciątko! Nie mam łatwo bo mężowi sie odwiedziło wszystko i oficjalnie od 3 tygodni jestem samotna młoda kobieta w ciąży ale dziecko daje mi motywację! Także kobietki cycki w przód i dacie rade! [emoji8][emoji8]przykro mi trzymam kciuki za nowy cykl.
Ja rano już też widziałam śluz cappuccino
Podziwiam Cię za optymizm! Życzę Ci wszystkiego dobrego kochana!Trzymam dalej kciuki za Ciebie i za resztę staraczek ja już po badaniach prenatalnych chwyta za serce dzieciątko! Nie mam łatwo bo mężowi sie odwiedziło wszystko i oficjalnie od 3 tygodni jestem samotna młoda kobieta w ciąży ale dziecko daje mi motywację! Także kobietki cycki w przód i dacie rade! [emoji8][emoji8]
Ogólnie czuję się dobrze. Piersi nie bolą tak mocno jak wczoraj ale za to brodawki poczerwieniały i ogólnie piersi są takie nabrzmiałe. Więc zostaje mi czekać, będzie albo w tą albo w drugą stronę. Gdyby dało się przyspieszyć czas...Obowiązkowo daj znać czy masz całkowity spadek temperatury. U mnie nadal się nic nie rusza. Żadnych plamien. A tak ogólnie jak się czujesz?