Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz nic nie zazywam i nie stosuje. Staram sie nie myśleć, nie liczyć, nie mierzyćJa już nie wiem co mam doradzać A zwłaszcza co ja mam zrobić by w końcu zaciazyc. Nie mam na siebie żadnego pomysłu
Może jednak nie będziesz plamic ? Powtórz jutro rano test, jak nic się nie zadzieje ku @.No to Gosia kciuki za owu
Pat gratuluję! Jak tak dalej będzie to otworzymy warzywniak z owocami [emoji23]
Ja dziś powinnam zacząć plamic ale na razie czysto więc czekam [emoji4]
A może nie przyjdzie ja po owu też czułam ciagniecia jak na @, nawet pytałam dziewczyn na forum czy to normalne.Hej wam! Wzrost temperatury się utrzymuje, więc jest nadzieja, że owulacja naprawdę była.
Wczoraj wieczorem złapał mnie okropny ból z lewej strony albo to jajnik albo jajowod, normalnie myślałam, że pojedziemy na oddział, tak mnie rwało, chodzić nie mogłam... Ale momentalnie jakoś mi przeszło, dzisiaj się obudziłam i czuję lekkie ciągnięcia podbrzusza, takie delikatnie na @. Ciekawe kiedy @ przyjdzie.