reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
:O pierwsze słysze! Dziś idę po ananasa :D:D:D
Najwięcej bromeliny znajduje się w tym środku ananasa, jest on niezbyt przyjemny do jedzenia ale jak ananas jest dojrzały to da się zjeść. :) A i przy wyborze ananasa też uważaj, nie kupuj tych połówek rozciętych. Jak kupić dojrzałego ananasa - takich porad w necie mnóstwo. Ale jakbyś kupiła niedojrzałego to wystarczy owinąć go woreczkiem papierowym - takie jakie są na bułki w marketach ale koniecznie bez folii (można ją oderwać) i owiń ananasa a następnie ustaw go na parapecie, po około 2-3 dniach będzie idealny do jedzenia. :)

A tu jeszcze jeden artykuł:
Link do: Ananas po transferze zarodka. Ananas i in vitro

reklama
Najwięcej bromeliny znajduje się w tym środku ananasa, jest on niezbyt przyjemny do jedzenia ale jak ananas jest dojrzały to da się zjeść. :) A i przy wyborze ananasa też uważaj, nie kupuj tych połówek rozciętych. Jak kupić dojrzałego ananasa - takich porad w necie mnóstwo. Ale jakbyś kupiła niedojrzałego to wystarczy owinąć go woreczkiem papierowym - takie jakie są na bułki w marketach ale koniecznie bez folii (można ją oderwać) i owiń ananasa a następnie ustaw go na parapecie, po około 2-3 dniach będzie idealny do jedzenia. :)

A tu jeszcze jeden artykuł:
Link do: Ananas po transferze zarodka. Ananas i in vitro
Myślałam, że pójdę na łatwiznę i kupię w puszce :(

Myślałam, że pójdę na łatwiznę i kupię w puszce :(
O niee, on jest w syropie czyli w sumie tam najwięcej cukru niż dobroci. A po drugie w puszkach jest bez środka zawsze. Najlepszy ten świeży. :) Mnie też wnerwia krojenie ale czego to się nie zrobi dla ujrzenia dwóch kreseczek. ;) Ja zawsze kroję nie obranego, a potem obkrajam plaster na leżąc ze skrórki - dla mnie najłatwiej. A i najlepiej całego skroić i włożyć do pojemnika zamkniętego takiego na śniadanie np. i schować do lodówki, będzie dłużej trzymał świeżość i nie trzeba codziennie męczyć się z obkrajaniem. :)

O niee, on jest w syropie czyli w sumie tam najwięcej cukru niż dobroci. A po drugie w puszkach jest bez środka zawsze. Najlepszy ten świeży. :) Mnie też wnerwia krojenie ale czego to się nie zrobi dla ujrzenia dwóch kreseczek. ;) Ja zawsze kroję nie obranego, a potem obkrajam plaster na leżąc ze skrórki - dla mnie najłatwiej. A i najlepiej całego skroić i włożyć do pojemnika zamkniętego takiego na śniadanie np. i schować do lodówki, będzie dłużej trzymał świeżość i nie trzeba codziennie męczyć się z obkrajaniem. :)
szkoda, że arbuzy nie mają takich właściwości
emoji23.png

To ja wiem, że to normalne. ;P Ale wiesz i tak z tyłu głowy myślę sobie - eee tam przyjdzie @. :D
Nie liczę na dwie kreseczki, ale byłoby pięknie jakby się okazało, że taką niespodziankę będę miała na majówkę. :)

Przydadzą się kciuki. <3 Ja za Ciebie ciągle też trzymam, żeby @ nie przyszła i będą || . :)
U mnie zanim udało się wywołać owulacje to bardzo dawno jej nie miałam i zapomniałam, jak organizm się po niej zachowuje dlatego się zastanawiałam z tym pobolewaniem podbrzusza. Trzymam za Was obydwie mocno kciuki ❤ jedzcie ananasy i inne frykasy :-D

Przeczytałam, bardzo czasochłonne i pewnie mało prawdopodobne by się udało (bynajmniej mi) :D
No właśnie z domowymi kwiatami też miałam problem. Aktualnie mam swoje 4 dracenki, pelargonię którą mam już rok i jakiegoś kwiata którego nazwy zapomniałam a w necie nie mogę znaleźć. :D Nie lubię kwitnących kwiatów za bardzo, po przekwitnięciu już mi się nie podobają. Ogólnie jak kupimy nowe meble do sypialni to jeszcze chcę kupić monsterę i parę innych zielonych kwiatów. :p

reklama
Do góry