reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hej! U mnie dzisiaj 34dc i na prawdę znaczny skok temperatury z 36,3 na 36,6! Albo to skok spowodowany owulacją albo tak jak w poprzednim cyklu - oznaką plamienia/krwawienia.

Masz skok przed płomieniem? U mnie wczoraj 36'9 a dziś 37'2.
Taki skok odnotowałam w tamtym cyklu, dzień przed plamieniem 36,34 w 1 dniu plamienia 36,51 i po kolei potem 36,64 co już widać na poniższym wykresie - aktualnym:
963565

A który dc u Ciebie? :)

Taki skok odnotowałam w tamtym cyklu, dzień przed plamieniem 36,34 w 1 dniu plamienia 36,51 i po kolei potem 36,64 co już widać na poniższym wykresie - aktualnym:
Zobacz załącznik 963565

A który dc u Ciebie? :)
U mnie dziś 24dc. Jutro powinny być plamienia a w sobotę małpa przylezie. Udało mi się ustalić grafik na maj i będę miała 5 dniowy weekend akurat w czasie teoretycznej owu to sobie gdzieś pojedziemy na relaksik [emoji6]

U mnie dziś 24dc. Jutro powinny być plamienia a w sobotę małpa przylezie. Udało mi się ustalić grafik na maj i będę miała 5 dniowy weekend akurat w czasie teoretycznej owu to sobie gdzieś pojedziemy na relaksik [emoji6]
A może będziecie wtedy świętowali dwie kreseczki. :) Tempka wzrasta u Ciebie więc jest nadzieja. :)

A może będziecie wtedy świętowali dwie kreseczki. :) Tempka wzrasta u Ciebie więc jest nadzieja. :)
Wczoraj na teście nie było nic, oczywiście polecialam po kolejny i już czeka w szufladzie [emoji6] ale niepokoi mnie ból brzucha na przemian z jajnikami. Jak wróciłam z pracy to myślałam że nie usiedze, miałam takie ataki bólu, i dziś powtórka z rozrywki bo już czuje podbrzusze.

Dziewczyny, znacie jakiś dobry przepis na sałatkę gyros? Albo jakąś inną ciekawą sałatkę? Tyle mam zrobić na święta a jestem w salatkach totalnie ciemna [emoji23]

reklama
Do góry