Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie stresuje się czy na pewno do tego pociągu weszliśmy co trzeba. niby wszystko wygląda na to, że tak, opisy itd. Ale i tak się stresuję. Nie lubię jeździć pociągami.Już po badaniach po 16 wyniki ale tyle ludzi na pobranie ze szok. 1.5h czekałam. Ale ważne że już po, teraz Gosia czekamy na Twoje informacje
Gosia, stres na bok! będzie dobrze i nie ma innej opcji! Trzymam kciukiNa razie stresuje się czy na pewno do tego pociągu weszliśmy co trzeba. niby wszystko wygląda na to, że tak, opisy itd. Ale i tak się stresuję. Nie lubię jeździć pociągami.
Na razie stresuje się czy na pewno do tego pociągu weszliśmy co trzeba. niby wszystko wygląda na to, że tak, opisy itd. Ale i tak się stresuję. Nie lubię jeździć pociągami.
dużo trzeba je podlewać ?U mnie tez były takie duze i jakie soczyste my będziemy siać w ziemie raczej dopiero po „zimnej Zosce” , wiadomo, arbuziki potrzebują dużo słońca- a nie chciałabym zeby się zmarnowały zas maliny już nam pieknie kwitną ❤
Ostatnio dziewczyna z innego forum pisała, że też ma i że długo nie może zajść to jednak gin wysłał ją na usunięcie mimo iż na początku gin mówił, że nie powinien przeszkadzać, ale jednak postanowił skierować na usunięcieKurcze... dałaś mi do myślenia. U mnie tez w tamtym roku wykryto mięśniaka - podobno nie zagrażający ciąży. Dlatego moja gin nic z nim nie robiła. W ciąży byłam i się nie powiodło, miałam puste jajeczko.
Cykle masz idealnie równe? Poczekaj jeszcze ze cztery dni i zatestuj
Dziewczyny, nudności mi prawie minęły, apetyt też powoli wraca. Czy któraś z Was miała tak krótko takie zawirowania? Powinnam się cieszyć, że przeszło, ale z drugiej strony wmawiam sobie, że poziom hormonów spada czy coś... wiem, że przecież niektóre babki nic nie odczuwaja i rodzą zdrowe dzieci,ale wiecie jak to jest. Człowiek sobie wmawia różne rzeczy
26 kwietnia. Ogólnie mam inne objawy tj ciągła senność, tkliwosc i obżylenie skutków, także to zostałoNa innych forach dziewczyny piszą że potrafią jeden dzień nie mieć objawów w ogóle a następnego dnia wracają ze zdwojoną siłą kiedy masz wizytę?