reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
W tym cyklu nic nie liczę ani nie mierze(już mówiłam ;)). Naszło mnie dziś i dwa dni temu na mojego lubego, zaczynam się wyginac jak ta Shakira na pustyni, romantico full wypas a On mnie pyta czy to te dni... Chyba muszę mu jakieś pranie mózgu zrobić [emoji23]

reklama
W tym cyklu nic nie liczę ani nie mierze(już mówiłam ;)). Naszło mnie dziś i dwa dni temu na mojego lubego, zaczynam się wyginac jak ta Shakira na pustyni, romantico full wypas a On mnie pyta czy to te dni... Chyba muszę mu jakieś pranie mózgu zrobić [emoji23]

Haha mój się orientuję po tym jak ja się dopytuje czy będzie przytulnie
Muszę wiedzieć aby w te dni żel zaaplikowac.

Hej! Ja już nie mogę się doczekać kolejnego cyklu, tylko ciekawe kiedy się rozpocznie... Dzisiaj teoretycznie 22dc, owulacji u siebie nie zauważyłam. Pocieszam się, że za 9 dni wizyta w klinice. Też się zastanawiam nad tym czy by nie przestać mierzyć temperaturę, sprawdzać wszystko tak dokładnie.

Jak tam kochane u Was?? Długo mnie tu nie było a tu już koniec 32 tygodnia. Zaczynam pomału prac ubranka itp. Wczoraj byliśmy po komode. W poniedziałek jadę po resztę wyprawki. Po świętach mam zamiar się pakować do szpitala. I pozostanie nam czekanie. Na małą

Jak tam kochane u Was?? Długo mnie tu nie było a tu już koniec 32 tygodnia. Zaczynam pomału prac ubranka itp. Wczoraj byliśmy po komode. W poniedziałek jadę po resztę wyprawki. Po świętach mam zamiar się pakować do szpitala. I pozostanie nam czekanie. Na małą
To już za moment będzie z wami malutka na świecie. :) kurcze u mnie byłby 33tc już... Szkoda, że takiego mam pecha. Ale kiedyś w końcu musi się udać. :)
@m-s jak się czujesz kochana w ogóle?

A ja spoko nawet ciężko pomału. 2 miesiące temu zapalenie oskrzeli antybiotyk... Tydzień temu zapalenie ucha antybiotyk!!! Mam nadzieję że wszystko będzie ok!! W poprzedniej ciąży z córką nie lapalam nic a teraz to masakra!!! Uda się napewno moja 1 ciąża poroniona 8 tydz. Druga udana bałam się strasznie. Teraz 3 też się bałam i nadal boję żeby się wszystko dobrze skończyło!!!

A ja spoko nawet ciężko pomału. 2 miesiące temu zapalenie oskrzeli antybiotyk... Tydzień temu zapalenie ucha antybiotyk!!! Mam nadzieję że wszystko będzie ok!! W poprzedniej ciąży z córką nie lapalam nic a teraz to masakra!!! Uda się napewno moja 1 ciąża poroniona 8 tydz. Druga udana bałam się strasznie. Teraz 3 też się bałam i nadal boję żeby się wszystko dobrze skończyło!!!
To życzę dużo zdrowia. :) Z resztą może pamiętasz moje historię i z ciążami biochemicznymi, pozamaciczną i poronieniem. Z tej strony Migdalove pod nowym-starym nickiem. Przesyłaj nam tutaj ciążowe fluidki. :) :)

reklama
Do góry