reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny ja dzisiaj zrobilam test rano...7 dzien po owu, wiem, ze za wczesnie ale tak jakbym cos tam zobaczyla, chyba, ze chciałam zobaczyc:( na zdjęciu ciezko zlapac ten cien cienia cienistego...ocenicie czy ja juz sama chce coś tam zobaczyć. :(Zobacz załącznik 958485Zobacz załącznik 958486
Ja niestety nic nie widzę, ale jeżeli coś jest to poczekaj aż hormon w organiźmie wzrośnie :) Powtórz test rano, albo za 2 dni :) 3mam kciuki

Cześć dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć [emoji6] Jestem Ola, mam 23 lata i od początku roku staramy się z narzeczonym o dzidzie.. jednak jak narazie z marnym skutkiem [emoji17] na chwile obecną jestem 7 dni po owulacji.. strasznie bolą mnie plecy jak na @. Czuję, że znowu nic z tego [emoji17] trzymam kciuki za wszystkich tu starających się.. próbowałam trochę nadrobić Wasze wpisy ale jest tego tyle, że nie podołałam [emoji33] mam nadzieje, że mimo tego uda mi się Was poznać [emoji6] pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Cześć dziewczyny! Chciałabym do Was dołączyć [emoji6] Jestem Ola, mam 23 lata i od początku roku staramy się z narzeczonym o dzidzie.. jednak jak narazie z marnym skutkiem [emoji17] na chwile obecną jestem 7 dni po owulacji.. strasznie bolą mnie plecy jak na @. Czuję, że znowu nic z tego [emoji17] trzymam kciuki za wszystkich tu starających się.. próbowałam trochę nadrobić Wasze wpisy ale jest tego tyle, że nie podołałam [emoji33] mam nadzieje, że mimo tego uda mi się Was poznać [emoji6] pozdrawiam i życzę miłego dnia!
No część :)

reklama
Do góry