Ja [emoji4]Kto jeszcze oprócz mnie w tym cyklu odpuścił mierzenie i testy owu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja [emoji4]Kto jeszcze oprócz mnie w tym cyklu odpuścił mierzenie i testy owu?
Ja też, ale dalej nie mierzę i nie będę robić testów owuja przez cały czas nie mierzyłam, a i tak nie zaszłam...
muszę wreszcie trochę poznać mój organizm.Ja też, ale dalej nie mierzę i nie będę robić testów owu
Ja też z wamiI ja liczę, że ten 2020 będzie owocny. Bardzo bym chciala. Powodzenia dziewczynki
Trzymam kciuki i życzę nam powodzenia.Ja też z wami
No pewnie Też mierzyłam, żeby zobaczyć czy mam skok temperatury ale ja przez to nie mogłam spać bo się stresowałam, że rano muszę zmierzyć temperaturę i nie mogę wstawać siku w nocy wcześniej niż 3h przed mierzeniemmuszę wreszcie trochę poznać mój organizm.
Od 12 kwietnia działam,może teraz wiosną się udaTrzymam kciuki i życzę nam powodzenia.
Ja się stresowałam przed 1 dniem mierzenia. Okazało się, że to wcale nie takie straszne. Do wc zaczęłam chodzić przed snem.No pewnie Też mierzyłam, żeby zobaczyć czy mam skok temperatury ale ja przez to nie mogłam spać bo się stresowałam, że rano muszę zmierzyć temperaturę i nie mogę wstawać siku w nocy wcześniej niż 3h przed mierzeniem
Witam Niestety, z reguły tak jest, ze jeśli się bardzo czegoś pragnie nie można tego mieć odrazu :/ a szkodaChciałam się z Wami przywitać coś o mnie: mam niestety już 30 lat i w zeszłym cyklu zaczęliśmy z mężem starania o bobasa. Jestem bardzo niecierpliwa i chciałabym być w ciąży juz, teraz! jutro lub we wtorek spodziewam się @ i wszystkie znaki na niebie i ziemi pokazują mi ze @ przyjdzie (ból piersi, podbrzusza, bardzo zmienne nastroje). Nie wytrzymałam i zrobiłam juz 2 testy oczywiście oba negatywne. Z takich nietypowych jak dla mnie rzeczy było takie jasnobrazowe mini plamienie ok 3 dni temu, którego pewnie nie zauwazylabym gdyby nie to ze na siłę szukam wszelkich objawow ciąży. Miałam nadzieję że rozpocznę starania i bach będzie ciaza! a śledząc ten wątek wiem ze może być ciężko...