Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja liczę, że ten 2020 będzie owocny. Bardzo bym chciala. Powodzenia dziewczynkiTo i ja podpinam się do was aby 2020 był już nasz
A ile tych kapsułek dziennie zarzywasz tego wiesiołka ?Ja biorę olej z wiesiolka Ale tylko do owulacji. I później od nowego cyklu.
Biorę jeszcze przez cały czas Castagnus.
Cudowne wiesci Dzidziolek pięknyMiałam dac znać po badaniu. Dzidzia poki co pozostaje zdrowa dzidzia. Bez określenia płci choc na usg nie widziałam ponownie siusiaka. Lekarz nie chciał określać w 100% i powiedział ze czekamy dalej. Maluch ma 219g i wszystko wyglada prawidłowo
Zobacz załącznik 957119
To działamy razemO no to Irenka, wyczekujemy razem do czerwca ze starankami bo my też wtedy planujemy wznowić, bo też już powinnam dostać do tego czasu umowę stałą.
Jedna dziennieA ile tych kapsułek dziennie zarzywasz tego wiesiołka ?
Jedna dziennie