Jivka
Moderator
Super[emoji16]O popatrz, to jesteśmy bliziutko siebie [emoji3590] to mi termin też wyjdzie na listopad
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super[emoji16]O popatrz, to jesteśmy bliziutko siebie [emoji3590] to mi termin też wyjdzie na listopad
Gratulacje! To teraz tylko zdrowka!Miałam dac znać po badaniu. Dzidzia poki co pozostaje zdrowa dzidzia. Bez określenia płci choc na usg nie widziałam ponownie siusiaka. Lekarz nie chciał określać w 100% i powiedział ze czekamy dalej. Maluch ma 219g i wszystko wyglada prawidłowo
Zobacz załącznik 957119
Moj lekarz (facet) mowil zeby dbac o faceta co by chory nie byl, bo w tedy plemniki sa zdolne do zapłodnienia dopiero po 3 miesiacach [emoji52] takze ja chucham i dmucham na mojego mezaJa nie wiem kiedy owulacja, kupiłam testy owulacyjne ale ich nie robiłam w końcu [emoji14]
Rzucamy się na siebie z mężem i to jest super ale on chory nadal także na zapłodnienie raczej nie mam co liczyć ale reset się przyda
Dziś 11 dc, śluz już wodnisty więc będziemy się kochać żeby nie wyjść z wprawy
Mysle ze zacznij od 13dc dziennie jezeli to pierwszy cykl z testami. Ale to juz wprawione testerki sie moze wypowiedza [emoji6]Czy mogę robić testy owulacyjne co 2 dni? Nie wiem od kiedy zacząć, bo cykle nie są równe.
Czy mogę robić testy owulacyjne co 2 dni? Nie wiem od kiedy zacząć, bo cykle nie są równe.
kiedyś jak robiłam to zaczynałam od 12 dc i codziennie go robiłam. Niestety nie wychodziły.Testy owu powinno się robic codziennie i to najlepiej z równymi odstępami pomiędzy nimi. Im ciemniejsze kreski tym mniejszy odstęp od testów. To pozwoli lepiej wyznaczyć dzien owu.
kiedyś jak robiłam to zaczynałam od 12 dc i codziennie go robiłam. Niestety nie wychodziły.
Gratulacje![emoji173]Tez tak miałam. Swego czasu miałam owu w 17/18dc i ciemne kreski utrzymywały mi sie przez kilka dni i wyglądało jakbym miała pik owu przez tydzien. Rzuciłam testy w kąt. Przestałam tak liczyc. I oto efekt, że mamy juz 18+1 tc