starajaca2018
Fanka BB :)
Aby olej z wiesiolka dal efekty trzeba go brać 3 razy dziennie po 2 tabletki, czyli łącznie 6, tylko do owulacji. Jedna tabletka Ci nic nie da.
Ja czytałam że 1 dziennie więc tak stosowania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aby olej z wiesiolka dal efekty trzeba go brać 3 razy dziennie po 2 tabletki, czyli łącznie 6, tylko do owulacji. Jedna tabletka Ci nic nie da.
Tak, tak biorę.Czytałam, że olej z wiesiołka bierzemy od pierwszego dnia okresu aż do owulacji. Jestem w 6 dc i już chyba za późno na branie wiesiołka.
Zaczynaj lykac a nie gdybaj! Predziutko do aptekiCzytałam, że olej z wiesiołka bierzemy od pierwszego dnia okresu aż do owulacji. Jestem w 6 dc i już chyba za późno na branie wiesiołka.
Oeparol może być?Zaczynaj lykac a nie gdybaj! Predziutko do apteki
Tak, ja bralam w tym cyklu pierwszy raz i wedlug zalecen lekarza 4x rano i 4 wieczorem. Na usg sluz byl na +Oeparol może być?
Codziennie piję olej lniany
Ja też tak biorę już parę miesięcy możesz zaczać brać nawet od dziśCzytałam, że olej z wiesiołka bierzemy od pierwszego dnia okresu aż do owulacji. Jestem w 6 dc i już chyba za późno na branie wiesiołka.
Kto jeszcze oprócz mnie w tym cyklu odpuścił mierzenie i testy owu?