starajaca2018
Fanka BB :)
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnie
Też tak mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnie
Bo chcemy. Też pisałam na początku, że lepiej o tym nie myśleć... Że najlepiej się czymś zająć... ehh... oszukiwanie siebie. No nie da się.Też tak mam
Super!!Dzisiejsza beta 3060 [emoji3590][emoji3590] 2 dni temu 1312 czyli przyrost ok uffff
przykro mi powodzenia w nowym cyklu!No i u mnie lipa właśnie dostałam okresu :/
następny cykl :*No i u mnie lipa właśnie dostałam okresu :/
Dostałam się na 03.04, na 02.04 nie było już miejsca, ale dzień w te czy we w te mnie nie zbawipiękne 2 kreski 02.04 już niedługo
Dostałam napad głodu :/ ciasteczka (aż mnie zemdliło), chciałam zjeść rybę w sosie, ale była przeterminowana, teraz kiełbasa. Mąż przyjdzie, a w domu nic nie będzie do jedzenia.
Ja nastawiam się jutro iść. Mam nadzieję, że się wyrobię.Dzisiejsza beta 3060 [emoji3590][emoji3590] 2 dni temu 1312 czyli przyrost ok uffff
Nooo może na urodzinki będę miała niespodziankęnastępny cykl :*