reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
piękne 2 kreski :D 02.04 już niedługo :)
Dostałam napad głodu :/ ciasteczka (aż mnie zemdliło), chciałam zjeść rybę w sosie, ale była przeterminowana, teraz kiełbasa. Mąż przyjdzie, a w domu nic nie będzie do jedzenia.

U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluz :( w zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi :(

U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluz :( w zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi :(
U mnie to zawsze objaw @ :(

Dołącz do nas i odpuść :) bez temperatury, bez testów owulacyjnych :) po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg :)

U mnie to zawsze objaw @ :(

Dołącz do nas i odpuść :) bez temperatury, bez testów owulacyjnych :) po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg :)
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.

Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnie

No ja w poprzednich cyklach byłam strasznie nakręcona, ten cykl z kolei miałam bardziej na nie. Niby się staraliśmy ale ja ciągle byłam na etapie czy oby na pewno tego chcemy :/ strasznie mnie to dołuje :( on też widzi co się ze mną dzieje i już sam nie wie jak mi pomoc, wariujemy oboje

reklama
Mi też ciężko, ale jak się bardzo chce to nie wychodzi :( już w tym cyklu nie wiem kiedy dokładnie była owulacja bo chciałam odpocząć, zresetować głowę :) i jest mi o wiele lepiej tak lżej :) tydzień temu byłam u ginekolog i też kazała mi odpuścić bo ten stres nas blokuje

Do góry