reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
piękne 2 kreski :D 02.04 już niedługo :)
Dostałam napad głodu :/ ciasteczka (aż mnie zemdliło), chciałam zjeść rybę w sosie, ale była przeterminowana, teraz kiełbasa. Mąż przyjdzie, a w domu nic nie będzie do jedzenia.

U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluz :( w zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi :(

U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluz :( w zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi :(
U mnie to zawsze objaw @ :(

Dołącz do nas i odpuść :) bez temperatury, bez testów owulacyjnych :) po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg :)

U mnie to zawsze objaw @ :(

Dołącz do nas i odpuść :) bez temperatury, bez testów owulacyjnych :) po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg :)
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.

Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnie

No ja w poprzednich cyklach byłam strasznie nakręcona, ten cykl z kolei miałam bardziej na nie. Niby się staraliśmy ale ja ciągle byłam na etapie czy oby na pewno tego chcemy :/ strasznie mnie to dołuje :( on też widzi co się ze mną dzieje i już sam nie wie jak mi pomoc, wariujemy oboje

reklama
Mi też ciężko, ale jak się bardzo chce to nie wychodzi :( już w tym cyklu nie wiem kiedy dokładnie była owulacja bo chciałam odpocząć, zresetować głowę :) i jest mi o wiele lepiej tak lżej :) tydzień temu byłam u ginekolog i też kazała mi odpuścić bo ten stres nas blokuje

Do góry