rośnie eleganckoNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rośnie eleganckoNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
piękne 2 kreski 02.04 już niedługoNie zdążyłam iść na betę od rana, ale zrobiłam sikanca teraz czyli już któreś siusiu z kolei i kreseczka jest coraz sliczniejsza czyli betka wzrasta ❤
U mnie to zawsze objaw @U mnie się chyba rozkręca bo zaczyna się kremowy śluz w zeszłym miesiącu miałam tak po raz pierwszy, więc wiąże to z małpa :/ Ale szybko coś, dwa dni przed terminem i 11 dpo. W dodatku mam coraz więcej obaw, że to nie jest dobry czas i czy w ogóle chcę, wszystko przez to że nie wychodzi
U mnie to zawsze objaw @
Dołącz do nas i odpuść bez temperatury, bez testów owulacyjnych po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.U mnie to zawsze objaw @
Dołącz do nas i odpuść bez temperatury, bez testów owulacyjnych po prostu wyciszenie i sex 2-3 razy w tyg
Ciekzo tak bez myślenia jak dla mnieChciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
No ja w poprzednich cyklach byłam strasznie nakręcona, ten cykl z kolei miałam bardziej na nie. Niby się staraliśmy ale ja ciągle byłam na etapie czy oby na pewno tego chcemy :/ strasznie mnie to dołuje on też widzi co się ze mną dzieje i już sam nie wie jak mi pomoc, wariujemy obojeCiekzo tak bez myślenia jak dla mnie
Chciała bym ale ja czasem po 12h wracam wykończona, mój partner też nieraz mówi wprost ze nie da rady i już :/ a jeszcze wypadnie na początku miesiąca drożność to zobaczę jakie będą zalecenia. Ale chyba masz rację, lepiej mi będzie bez mierzenia i testów. Mniej myślenia.
Mi też ciężko, ale jak się bardzo chce to nie wychodzi już w tym cyklu nie wiem kiedy dokładnie była owulacja bo chciałam odpocząć, zresetować głowę i jest mi o wiele lepiej tak lżej tydzień temu byłam u ginekolog i też kazała mi odpuścić bo ten stres nas blokujeCiekzo tak bez myślenia jak dla mnie