reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Cześć :) mam pytanie do dziewczyn w ciąży, bądź tych które już były - dziś w nocy dwa razy obudził mnie silny ból podbrzusza, jak na @, ale trwał góra po 5 min i mijał. Wzięłam nospe. Śluz jest ok, bez żadnych zmian kolorystycznych. Wiąże to z rozciągająca się macica. Wy też tak mialyscie?

Tak. Po tym jak zaczelam brac duphaston bóle byly mniejsze ale przez cala ciaze wracaly. Na poczatku najgorzej.

Czasem odczuwalam lekki, krótkotrwały ból, ale dziś w nocy aż się wystraszylam, że wszystko stracone. Na szczęście przeszło. Dupka też lykam.
Ja w ciąży nie byłam i nie jestem, ale dziewczyny bardzo bardzo często piszą o tych bólach na początku ciąży :) także nie ma co się przejmować :)

Ja dziś zaczełam już plamić z krwią więc już poród będzie wypadał w 2020r :D urodzić w 2019 się nie udało :) może 2020 będzie tym szczęśliwym :D

Ja w ciąży nie byłam i nie jestem, ale dziewczyny bardzo bardzo często piszą o tych bólach na początku ciąży :) także nie ma co się przejmować :)

Ja dziś zaczełam już plamić z krwią więc już poród będzie wypadał w 2020r :D urodzić w 2019 się nie udało :) może 2020 będzie tym szczęśliwym :D
2020r będzie naszym rokiem :D u mnie @ się rozkrecila. W przyszły wtorek mam drożność [emoji44] strasznie się boję

Cześć :) mam pytanie do dziewczyn w ciąży, bądź tych które już były - dziś w nocy dwa razy obudził mnie silny ból podbrzusza, jak na @, ale trwał góra po 5 min i mijał. Wzięłam nospe. Śluz jest ok, bez żadnych zmian kolorystycznych. Wiąże to z rozciągająca się macica. Wy też tak mialyscie?
Jestem kilka dni przed Tobą i zaraz po teście miałam silne ciągnięcie aż do nogi z jajników, bóle brzucha chwilę przed testem przez 2 czy 3 dni i byłam pewna że @ idzie ale się nie rozkręcały tylko zanikały po chwili. Jak bardzo boli to bierz nospę, dla mnie ten ból to dowód że jest ciąża [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Jestem kilka dni przed Tobą i zaraz po teście miałam silne ciągnięcie aż do nogi z jajników, bóle brzucha chwilę przed testem przez 2 czy 3 dni i byłam pewna że @ idzie ale się nie rozkręcały tylko zanikały po chwili. Jak bardzo boli to bierz nospę, dla mnie ten ból to dowód że jest ciąża [emoji4][emoji4][emoji4]
No to ja dziś w nocy poczułam dokładnie to samo co Ty. Całe szczęście, że to tylko krótkotrwałe bóle i już minęły :) PS. Dziś znowu nie zdazylam na betę :( byłam taka padnięta po wczorajszym ogarnianiu mieszkania, że dzisiaj spałam do 10.00 :-D ale jutro mąż od rana ma wyjazd więc pewnie wstanę z nim i skocze na krew :) od czwartkowego wyniku mam nadzieję, że ujrze duży przyrost, tak jak widzę ciemniejaca kreche na sikancu :-D masz jakieś dolegliwości? Ja póki co bardzo dobrze się czuje (poza tymi chwilowym pobolewaniami, które są do przeżycia). Zgagi minęły, piersi nie bolą, apetyt dopisuje :D w sobotę chwilowo zrobiło mi się ciężko na żołądku jak mylam łazienkę wodą z octem, ale też minęło :)

Do góry